TRAŽIŠ? NAĐI.

19. Šparogada

NOVOSTI
24.3.2016. 8:31:40

19. Šparogada
 
 
Uživajte u šparogama na tisuću načina
 


Od 01. do 03. travnja 2016. u Kaštelu nedaleko od Buja održat će se već tradicionalna gastro manifestacija Šparogada koja vam opet priprema pregršt zanimljivosti i užitaka na bazi divljih šparoga.

Šparoga je već postala pravi simbol Kaštela pa se njoj u čast svake godine priprema bogat kulturno-zabavni, eno-gastronomski i sportski program koji okuplja sve veći broj posjetitelja, ponuđača lokalnih proizvoda, sportaša, rekreativaca, volontera i djece, jer se vještina branja šparoga uči od malih nogu.

I ove ćete godine moći okušati sreću u potrazi za najdužom šparogom koja osvaja nagradu. Ljubitelji prirode moći će sudjelovati u biciklističkim i pješačkim pohodima, a gurmani će osobito doći na svoje degustirajući najrazličitija jela od ove izuzetno zdrave samonikle namirnice.

Začin svake dobre istarske fešte svakako je i vesela glazba u kojoj ćete moći uživati i ove godine, a gdje je pjesme, bit će i plesa.

Izađite u prirodu, naberite svoj mac i uživajte u istinskoj gozbi za nepce. Dođite na kaštelansku Šparogadu!
 
 
(I:coloursofistria.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se