TRAŽIŠ? NAĐI.

20% popusta na materijal za bazene - RO-LA TRANSKOP

PONUDA DANA
4.3.2016.

20% popusta na materijal za bazene - RO-LA TRANSKOP
RO-LA TRANSKOP  je poduzeće koje se bavi bazenskom tehnikom i nudi izradu bazena po sistemu „Ključ u ruke". Pružaju kompletnu uslugu, od početka izgradnje pa do konačnih završnih radova i postavljanja bazenske opreme.
Prepustite im servis, održavanje, projektiranje usluge građevinskom mehanizacijom, iskopi, uređenje okućnica i parkova te usluge prijevoza svih vrsta tereta.
U njihovoj ponudi, betonski bazeni prošireni su i uz ponudu poliesterskih bazena čije je izvođenje puno jednostavnije, jeftinije i brže u odnosu na betonske.

Vrše usluge čišćenja i održavanja bazena kako bi užitak kupanja bio bolji, a pritom iz ponude izdvajaju i kompletnu opremu potrebnu za čišćenje kao što su primjerice filteri, pumpe, skimmeri, četke, mreže, cerade, mlaznice i slično.
Također, nude široku paletu preparata i opreme za čišćenje i održavanje  vode, kloriranje i zaštita od algi, instrumente i testere za provjeru kakvoće vode, UV dezinfekciju vode, automatske dozatore klora i zaštitnih sredstava.


Iskoristite 20% na materijal
za bazene

 
 
Osim toga, nude i  klasične i infracrvene saune austrijskog proizvođača Domo, vrše kompletnu prilagodbu, ugradnju i održavanje.

Njihovu ponudu možete pogledati ovdje www.ro-la-transkop.com, a za sve upite slobodno nam se obratite.

RO-LA TRANSKOP
Tel: 095/920-5999 
Mob: 095/920-5999 
Adresa: Kature 3/1, 52220   Labin  
E-mail:   rolatranskop@gmail.com 
Kontakt osoba: Roberto, Laris
Internet adresa:
 
Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se