TRAŽIŠ? NAĐI.

Radna odjeća i obuća - 20% popusta - AGROPHARMACIA

PONUDA DANA
24.2.2016.

Radna odjeća i obuća - 20% popusta - AGROPHARMACIA
Poduzeće Agropharmacia d.o.o. djeluje dvadeset godina na području grada Rovinja gdje obavljaju glavnu djelatnost prodaje sredstva za zaštitu bilja, umjetna i prirodna gnojiva, sjeme i sadni materijal te program za vinogradare.

U bogatom asortimanu agrarije pronaći ćete sve što Vam je potrebno počevši od sadnje, berbe i proizvodnje do konačnog uskladištenja. Ponudu su proširili kosilicama, trimerima i motornim pilama i svim onim alatom potrebnim za obavljanje poljoprivrednih radova.
Osim toga kod njih možete kupiti i hranu za Vaše kućne ljubimce, stočnu hranu te sve ostale potrepštine za uređenje vrta i okućnice.

Iskoristite 20% popusta na
radnu odjeću i obuću

 
Dugogodišnje iskustvo, predanost radu i kvaliteta proizvoda zaslužna je za njihov opstanak i zavidnu poziciju na tržištu. Njihovo stručno i ljubazno osoblje rado će Vam pomoći pri izboru i pružiti odgovarajući savjet u svezi poljoprivrede.
 
Za sve eventualne upite, slobodno nam se obratite! 

AGROPHARMACIA
Tel: 052/816-697 
Adresa: Braće Božić 2a, 52210   Rovinj 
E-mail: agropharmacia@pu.t-com.hr 
Kontakt osoba: Adriana Beaković 
Internet adresa:


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se