TRAŽIŠ? NAĐI.

Eko Istra - 40% popusta na odštopavanje svih vrsta odvoda

PONUDA DANA
23.2.2016.

Eko Istra - 40% popusta na odštopavanje svih vrsta odvoda
OBRT  "EKO ISTRA" bavi se odštopavanjem kanalizacijskih i oborinskih cijevi. Odštopavanje izvodimo sa visokotlačnim pumpama tj. jakim pritiskom vode. Također odštopavamo vertikalne i horizontalne kanalizacijske cijevi tj. kupatila, WC školjke,kuhinje,pisoare,sifone,gurle,kade itd. Također ispiremo kanalizacijski sustav jakim pritiskom vode i do 70 metra iz jednog mjesta.

Kontaktirajte nas ukoliko vam treba kemijski wc za različite manifestacije otvorenog tipa, sajmove, skupove, priredbe, koncerte, gradilišta ili privatne proslave. Dostavljamo, postavljamo, odvozimo i obavljamo završno čišćenje ekoloških wc kabina i kemijskih wc-a, a vi možete na miru brinuti o drugim potrebama organizacije. Pokretnu WC kabinu nije potrebno spajati na kanalizacijski i vodovodni sustav, a u sebi ima ugrađen spremnik za fekalije koji prije uporabe opremamo dezinfekcijskim sredstvima za neutralizaciju mirisa i sprječavanje razvoja bakterija.
 
Obrt "EKO ISTRA" se bavim i čišćenjem raznih objekata tj. podruma, tavana, garaža te vršimo odvoz otpada na deponij. Također odštopavamo kanalizacijske cijevi te pritom otklanjamo začepljenja u domaćinstvu, obrtu i industriji.

Iskoristite ponudu dana - 40% popusta na odštopavanje svih vrsta odvoda
 
Za više informacija slobodno nas kontaktirajte ili pošaljite UPIT

 
EKO ISTRA
Put od Fortica 181 
52100 Pula 

Telefon: 092/307-9950 :: 099/885-1297 
Kontakt osoba:   Ivan Tomić 

e-mail: tomic.ekoistra@gmail.com 
Internet adresa: www.eistra.info/eko-istra

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se