TRAŽIŠ? NAĐI.

Istaknite tvrtku iz mase u 2016. godini

ČLANCI
22.2.2016.

Istaknite tvrtku iz mase u 2016. godini
Kako se istaknuti na tržištu zasićenom istim starim načinom poslovanja? Morate mijenjati svoj pogled na posao te uložiti vrijeme i trud za napraviti iskorak prema većoj vidljivosti. Nek vam ove statistike i naša rješenja budu motivator i krenite odmah:

"80% kupaca pretražuje internet kako bi se informiralo o proizvodu ili usluzi koju namjerava kupiti”

Krenite full online u budžetu za oglašavanje – To je budućnost i tu su vam kupci! Online oglašavanje je jeftinije od tradicionalnog oglašavanja, a prednost je praćenje svih statistika i mogućnost točnog targetiranja određene skupine. Tu točno znate uloženo i dobiveno – lako mjerite ROI! Saznaj više u besplatnoj brošuri.

"144% online kupaca će kupiti proizvod nakon što su odgledali video”

Koristite video za prezentaciju i prodaju vaših proizvoda i usluga – Pitate se kako prodati proizvode u web shopu? Jednostavna psihologija – kupci vole isprobati i vidjeti kako će proizvod ili usluga izgledati prije nego što se odluče za kupnju. Video je odličan medij koji mnogi (nažalost) još uvijek zapostavljaju i vi tu možete biti među prvima. Bolje prezentirajte proizvode i usluge.

"42% malih tvrtki je kazalo kako im je cloud pomogao smanjiti IT opterećenje”

Koristite prednosti moderne tehnologije za bolje funkcioniranje tvrtke – prebacite svoje poslovanje u cloud! Vaša korisnička podrška bit će organiziranija i brža, vođenje administracije bit će lakše, timovi će kvalitetnije voditi projekte, zaposlenici i timovi iz ljudskih resursa će biti sretniji i uspješniji itd. Zapamtite, uspjeh dolazi iznutra! Zdrava i organizirana tvrtka uspješnije nastupa na tržištu.

"Google je objavio da se mobilno pretraživanje u svrhu shoppinga u prošloj godini povećalo za 120%, kao to i da će 69% smartphone korisnika prije kupiti nešto od tvrtke koja im putem mobilnog sitea ili aplikacije omogući da lako pronađu informacije koje traže.”

Mobilno mora biti uvedeno – Kupci sve više pretražuju online i kupuju online. Ako nemate responsive web 2016. je godina u kojoj više ne možete biti prisutni online bez toga. Doznajte kako vaš web može biti mobile friendly.

"63% generacije milenijalsa se informira i prati brandove na društvenim mrežama.”

Prigrlite trendove – otvorite svoje poslovanje prema van, komunicirajte sa javnostima na društvenim mrežama. Ako ste/želite biti kul tvrtka npr. isprobajte trenutačno trending aplikacije kod milenijalaca: Snapchat, Periscope, Vine i sl. Ne bojte se eksperimentirati! U 2016. pobijedite konkurenciju s ovim marketinškim trendovima i implementiranjem ovih trendova na društvenim mrežama.

"68% žena i 58% muškaraca kažu da ostaju dulje vjerni nekom brandu dok ih se nagrađuje, a 67% kupaca kažu da su darovi iznenađenja iznimno važni za programe vjernosti.”

Nagrađujte kupce i dajte im nešto besplatno – Skoro pa nema onoga tko ne voli primiti poklon. Nagrađivanje može biti u raznim offline i online oblicima, a promislite i o opciji slanja promotivnih email ili SMS poruka s kodovima za popuste svojim ciljanim skupinama. 

Pratite statistike jer one puno govore – Podaci o korištenju vaših kanala koje dobijete iz Google Analyticsa i ostalih servisa mogu vam poslužiti za daljnje aktivnosti prodaje, marketinga i drugih odjela. Upoznajte se sa CRM-om i odmah ga ubacite u svoje poslovanje.

Ako se želite izdvojiti iz mase morate biti drugačiji, morate biti prvi, morate pomicati granice i isprobavati trendove te razmišljati ispred svoga vremena. Budite takvi i obogatite svoj biznis, svoju struku ili industriju.
 
(I:bizit.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se