TRAŽIŠ? NAĐI.

Izbor garažnih i protuprovalnih vrata: Posjetite Vrata Istre

ČLANCI
4.3.2016.

Izbor garažnih i protuprovalnih vrata: Posjetite Vrata Istre
Kad se radi o izboru garažnih vrata, uvijek je bitno da su kvalitetna i jednostavna za uporabu. Kako bi dobili stručne savjete razgovarali smo s djelatnicima tvrtke NM konzalting koji svoj asortiman nude u prodajnom salonu Vrata Istre u Puli

Glavna djelatnost su garažna vrata, a kako bi ponudili kompletnu uslugu, nudi se i ugradnja te servis. 

Trenutačno su u asortimanu proizvodi dvije vrlo poznate robne marke: Hormann (kućna i garažna vrata, prozori, industrijska vrata, okviri i utovarna tehnika), te Kolnoa (protuprovalna i protupožarna vrata). Odabirom ovih marki poznatih po kvaliteti i dizajnu stvorili su takvu paletu proizvoda koja omogućava pronalaženje rješenja za sve potrebe klijenata.   

Kao posebnu ponudu ističu bočna garažna vrata koja imaju niz prednosti:

Ostavljaju puno prostora ispod stropa garaže
Zahvaljujući bočnom otvaranju vrata, strop garaže možete nesmetano koristiti primjerice za pohranu daske za surfanje ili kanua. Zbog svoje koncepcije bočna sekcijska vrata korisna su i kod složenih situacija ugradnje, npr. u slučajevima zakošenog krova.

Brz prilaz garaži
S novim bočnim sekcijskim vratima funkcija prolaznih vrata je standard. To znači da se vrata mogu otvoriti i samo malo kako biste brzo ušli u garažu, bez obzira na to da li su Vaša garažna vrata opremljena motorom ili se otvaraju ručno. Vrlo je praktično i skraćuje vrijeme čekanja kada primjerice samo želite uzeti svoj bicikl iz garaže.

Djelatnici Vrata Istre kao cilj imaju zadržavanje najviše razine kvalitete proizvoda, pazeći pri tome na estetski najprihvatljivija rješenja, uz brzu, pouzdanu i ljubaznu uslugu. 

- Vodimo računa o ekonomskoj isplativosti naših rješenja za klijente. I treba li to posebno napominjati - dogovoreni rokovi su za nas svetinja! 

- U našem radu pažnju prvenstveno polažemo na kvalitetu, trajnost i dizajn proizvoda koje prodajemo. Smatramo da vrata moraju osigurati sigurnost vašeg objekta od provale i/ili požara ali uz očuvanje skladnog izgleda i uklapanje u arhitekturu objekta. Zato smo odabrali suradnju s 2 dobro poznata proizvođača, čiji proizvodi mogu zadovoljiti te standarde. To su Hormann i Kolnoa. Proizvodi iz našeg asortimana posjeduju sve potrebne certifikate.

Ističu još jedan dio asortimana koji imaju u ponudi, a to su protuprovalna vrata. Sigurnost i intima stambenog prostora od izuzetne je važnosti za ugodan boravak u vlastitom domu. Ulazna protuprovalna vrata doprinose osjećaju sigurnosti, a zvučna izolacija dodatno intimizira vaš stambeni prostor. 

- U našoj se ponudi nalaze modeli protuprovalnih vrata različitog dizajna, pozivamo vas da potražite nešto po svom ukusu uz povoljnu cijenu. Brigu za provjeru mogućnosti ugradnje i potpunu realizaciju ugradnje i pratećih radova možete s potpunim povjerenjem prepustiti našem timu prodaje i montaže. U našoj ponudi uz veliki izbor protuprovalnih vrata možete pronaći i digitalne brave.

Čuli ste sve što ste trebali – sigurnost, kvaliteta i funkcionalnost glavni su prioritet. Posjetite prodajni salon Vrata Istre i uz pomoć stručnih djelatnika odaberite ono najbolje za svoj dom.  
 
(eistra.info / Melinda Kečan)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se