TRAŽIŠ? NAĐI.

Kako kratkim telefonskim brojem poboljšati poslovanje i istaknuti se iz mase

ČLANCI
24.2.2016.

Kako kratkim telefonskim brojem poboljšati poslovanje i istaknuti se iz mase
Koliko vam je vremena potrebno da upamtite neki telefonski broj i koliko on zapravo ostaje u vašem sjećanju ako ga ne koristite svakodnevno?

Recimo, vozite se automobilom i na plakatu vidite poruku: "Proljeće je pred vratima, iskoristite ga za opremanje vašega doma kvalitetnim namještajem po akcijskim cijenama". Nazovite nas na 0914328394.

Da li bi taj telefonski broj uspjeli zapamtiti?

Netko je o tome razmišljao i izmislio kratki broj - jedini uvjet je da se prije kratkog broja stavi zvjezdica. Cijena poziva je jednaka pozivu prema fiksnoj liniji.

Primjer:

nazovi za dostavu pizze *111
nazovi za probnu vožnju *2222
naruči besplatan pregled *3333

Kratki broj *052 u svoje poslovanje nedavno je uveo i Poduzetnički portal Istre - eIstra.info, trenutno vodeći i najpotpuniji portal poduzetnika na području Istre sa 160 000 posjeta mjesečno ili preko 6000 posjeta dnevno. Kako bi se još više približili svojim korisnicima i posjetiteljima, odlučili su se na uvođenje kratkog *052 broja koji je inače pozivni broj za Istarsku županiju, pa je vrlo lako pamtljiv.

Poručuju, vrlo su zadovoljni ovakvim novitetom – telefonska komunikacija više će zaživjeti, a poslovanje prijeći na novu razinu. Kupci imaju priliku lakše kontaktirati tvrtku i direktno pronaći željeni proizvod ili uslugu.

Iskoristite inovacije na tržištu za poboljšanje vašeg poslovanja i istaknite se iz mase; možda je upravo kratki broj prvi korak do novih klijenata i uspješnog biznisa.
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se