TRAŽIŠ? NAĐI.

Kako urediti travnjak? Započnite s odabirom kvalitetne kosilice

ČLANCI
22.3.2016. 9:22:17

Kako urediti travnjak? Započnite s odabirom kvalitetne kosilice
Njegovan travnjak ključan je dio svake okućnice; mnogi će se složiti da bez travnjaka okućnica nije kompletna. Kako bi bio uvijek uredan, potrebna je redovita briga. Nakon pripreme tla i sjetve, na redu je redovito održavanje travnjaka; košnja, prihrana, prozračivanje, zaštita od bolesti, korova, itd.

Redovitom košnjom trava postaje zelenija i gušća. Trava izbacuje nove mladice, a korov se suzbija. Svi zadaci u vrtu, povrtnjaku ili na travnjaku obavljaju se znatno lakše uz pomoć učinkovitog alata. Postavlja se pitanje kako izabrati kvalitetnu kosilicu koja će travnjak održavati besprijekornim i olakšati postupak održavanja.

Razgovarali smo s djelatnicima obrta Lukež, koji u svom prodajnom asortimanu nude kvalitetne poljoprivredne strojeve, među kojima su i kosilice. Ovlašteni su ugovorni partner distributera Stihl i Viking uređaja za Hrvatsku.

- U dvadeset godina postojanja na tržištu možemo se pohvaliti brojnim zadovoljnim klijentima koji nam se obraćaju u vezi bilo kakvih savjetovanja vezanih za poljoprivredu. Redovito smo prisutni na seminarima i školovanjima Stihl I Viking uređaja, stoga su informacije kojima raspolažemo uvijek stručne i točne.

Kvalitetu usluge garantiraju prije svega kvalitetnim strojevima, stručnim osobljem i dobro opskrbljenim lagerom uređaja i rezervnih dijelova. Za sve uređaje osiguran je i servis kako bi usluga bila potpuna.

Za lakšu i udobniju košnju trave, Lukež nudi i traktorske kosilice koje povezuje izuzetno visok učinak košnje i udobnost; velike travnate površine mogu se puno brže i udobnije održavati. U asortimanu se nudi sve što je potrebno kako bi se košnja travnjaka pretvorila u opuštajući doživljaj, a ne naporan posao. 

U ponudi ćete pronaći kosilicu koja u potpunosti odgovara vašem vrtu i vašim potrebama; s benzinskim motorom, elektromotorom, na akumulatorski pogon, kao i klasične kosilice. Lagani i slabiji modeli pogodni su za travnjake do 800 m², dok su kosilice s dodatnom opremom i većim kotačima pogodne za područja do 2500 četvornih metara.

- Zahvaljujući našem bogatom asortimanu motornih kosa i motornih čistača uredit ćete svako divlje raslinje. Naše dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju takvih strojeva iskoristit ćemo kako bi vam pružili što korisnije savjetovanje kod odabira te olakšati potragu za onim modelom koji će vama biti idealan.  

(I:eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se