TRAŽIŠ? NAĐI.

Kreditna linija "Poduzetnik - Istarska županija 2017."

ČLANCI
29.6.2017. 8:13:17

Kreditna linija  Poduzetnik - Istarska županija 2017.
Istarski župan mr.sc. Valter Flego i direktor Istarske razvojne agencije dr.sc. Boris Sabatti, potpisali su ugovor o ustanovljenju nove kreditne linije za istarske male i srednje poduzetnike vrijedne 60 milijuna kuna. 

Ugovori su potpisani s Erste bankom, Privrednom bankom Zagreb, Raiffeisen bankom te Istarskom kreditnom bankom Umag. Krediti će se dodjeljivati ili za nove investicije ili za trajna obrtna sredstva, a kod obje je namjene maksimalni iznos kredita 1,5 milijuna kuna

Kamate za ove kredite, u iznosu od 1,92 do 2,80 posto, trenutačno su najpovoljnije na financijskom tržištu, a korisnici tih kredita mogu biti mala i srednja trgovačka društva, obrti i zadruge.

Sve operativne poslove vodit će Istarska razvojna agencija, za informacije o kreditnim linijama  zainteresirani se mogu javiti na broj telefona 052/ 381900 ili putem e-mailova: edo.cetina@ida.hr ili alek.dragojevic@ida.hr.

(I:ida.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se