TRAŽIŠ? NAĐI.

Kutne garniture i sofe - 35% popusta - FLOS

PONUDA DANA
5.2.2016.

Kutne garniture i sofe - 35% popusta - FLOS
Trvtka Flos d.o.o. surađuje sa mnogo obrtnika i poduzeća koja izrađuju i prodaju isključivo talijanski proizvod.
Baziraju svoju različitost na načinu prodaje proizvoda i na prestižu vlastite tvrtke.
Stil, kvaliteta i tradicija su ključne značajke bogate različitim inovativnim prijedlozima kako bi se osigurala fleksibilna i inovativna rješenja za sve sektore. 

Njihovi proizvodi se isključivo izrađuju od talijanskog materijala, a svakog mjeseca nude Vam posebne proizvode po posebnoj cijeni. Njihovi će arhitekti na vaš upit doći do vas i zajedno s vama kreirati prostore vaših domova ili ugostiteljskih objekata. 
 
Nude Vam i projekt "ključ u ruke" - mogućnost korištenja usluge kompletnog namještanja doma putem jednog jedinog centra za kupnju. Ova je formula vrlo povoljna i idealna za naše klijente jer pruža mogućnost kontakta samo s jednim prodajnim partnerom. Kompetentan partner vam garantira najbolju soluciju za svaku pojedinu potrebu ili projekt, svaki komad namještaja će vam biti uručen, a zagarantirana vam je podrška i nakon same kupnje proizvoda.

Iskoristite 35% popusta
na kutne garniture i sofe

Osim kutnih garnitura i sofa možete pronaći još i peći, pločice, kupaonski namještaj, slavine, kuhinje, sjedeće garniture, spavaće sobe, vrtni namještaj, razne vrste tkanina, madrace i podnice, jastuke, lustere i lampe, stolove i stolice za blagovaone, ukrasni rustikalni namještaj te prozore po narudžbi. 

Trebate ih samo kontaktirati, a na njima je da vaše ideje pretvore u stvarnost ili nam pošaljite upit.

FLOS
Tel: +385 (52) 544-160 
Mob: +385 998504836 
Adresa: Mate Vlašića 39, 52440 Poreč
Kontakt osoba: Sofija Brljafa  
E-mail: flosdoo@gmail.com 
Internet adresa:


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se