TRAŽIŠ? NAĐI.

Modna radionica Fall into Fashion Workshop početkom svibnja u Poreču

NAKON POSLA
31.3.2014.

Modna radionica Fall into Fashion Workshop početkom svibnja u Poreču
Oduvijek ste imali želju okušati se u modnom svijetu?! Prijavite se i priključite našem timu profesionalaca!

Poreč će i ove godine, četvrtu godinu zaredom, od 01.-04.svibnja biti modno središte te će okupiti velik broj pojedinaca – fotografa, modela, dizajnera, frizera i vizažista, koji će imati priliku usavršiti svoje vještine, ali i prisustvovati brojnim predavanjima i radionicama u sklopu projekta Fall Into Fashion.

Događanje pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Poreča, budi velik interes široke javnosti jer inovativan i kreativan projekt za vrijeme trajanja porečke ulice pretvara u predivne modne kulise, a modna avantura dobar je poligon za usvajanje znanja koje će zasigurno biti važan korak na putu prema uspjehu brojnih talentiranih pojedinaca koji nam se pridruže.

Na četverodnevnoj radionici saznat će se noviteti u kreativnom make-upu, frizurama, a strane i domaće modne dizajnerske snage pokazat će svoje najnovije kolekcije. Fotografi, manekenke i manekeni dobit će priliku na licu mjesta čuti i poslušati savjete iskusnijih kolega kako se ispravno i pravilno držati ispred i iza fotografa za vrijeme photosessiona,  ali i na koji način koračati modnom pistom kroz  praktično iskustvo modne revije koja će biti održana u skolpu projekta.

Organizirat će se i niz stručnih predavanja u prostorima Porečkog bisera, hotela Palazzo a kroz pripreme i savjete fotografi i modeli će naučiti svoje prve osnove. Fotografiranja će se održavati na atraktivnim zatvorenim i otvorenim lokacijama grada Poreča u klasičnoj mladenačkoj odjeći, večernjim haljinama, kupaćim kostimima i donjem rublju.

Porečki fashion workshop nudi odličnu mogućnost mladim dizajnerima odjeće i nakita, studentima tekstilno-tehnološkog fakulteta, vizažistima i frizerima pokazati široj javnosti svoje kolekcije kao i prikupiti profesionalne fotografije svojih kreacija za promotivne svrhe, izradu web stranice ili web shopa.

Brojni polaznici prošlogodišnjih radionica izgradili su uspješne karijere u modnim vodama, a ne kriju da im je značajno pomogla i Fall Into Fashion radionica jer su osim znanja ponijeli i dobra poznanstva koja su im kasnije olakšala proboj u modni svijet.

Zauzmite svoje mjesto u Fall Into Fashion IV i izgradite svoj profesionalni portofolio radeći s našim modnim fotografima, praćeni profesionalnim make up-om, modnim frizurama i dizajnerskom odjećom!

Prijave traju do 20. 04,  a su slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se  obratite na mail fallintofashionworkshop@gmail.com ili putem mob: 091/433 2215, kontakt osoba: Nenad Simunić.


Prijave modeli:   http://www.nenadsimunic.com/models.html
Prijave fotografi: http://www.nenadsimunic.com/photo.html
Fall Into Fashion on Facebook
https://www.facebook.com/FallIntoFashionWorkshop

Čarolija modnog svijeta oduvijek je prisutna, a sada i dostupna svima koji se žele usavršiti, napredovat i naučiti više u predivnom ambijentu Poreča – gradu povijesti, brojnih ljepota, ali i mode!
 
(I: porestina.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se