TRAŽIŠ? NAĐI.

Najaktualniji otvoreni natječaji iz fondova EU

ČLANCI
16.3.2016. 8:42:15

Najaktualniji otvoreni natječaji iz fondova EU
Pronađite natječaj koji vam odgovara, počnite s pripremom projekta već danas i dobijte sredstva EU za vaše poduzeće.

1. Javni natječaj za dodjelu financijskih potpora za poticanje turizma u Gradu Zagrebu

Predmet ovog Javnog natječaja je prikupljanje prijava za dodjelu financijskih potpora za poticanje turizma u Gradu Zagrebu.
Korisnici potpora moraju imati sjedište na području Grada Zagreba. Iznimno korisnici mogu imati sjedište izvan područja Grada Zagreba, a ulažu na području Grada Zagreba i imaju ili planiraju zaposliti najmanje dva radnika sa prebivalištem u Gradu Zagrebu.

Prihvatljive aktivnosti koje doprinose razvoju turizma i obogaćivanju turističke ponude su inovacije u turizmu, razvoj turističkih proizvoda (zdravstveni, kulturni, poslovni, ciklo, eno, gastro, sportski, pustolovni i dr.), manifestacije (kulturne, zabavne, sportske, eno, gastro i dr.), edukacije kadrova u turizmu i ugostiteljstvu, drugi programi/projekti značajni za razvoj turizma i obogaćivanje turističke ponude u gradu Zagrebu.

Najviši pojedinačni iznos potpore je 50.000,00 kuna. Grad Zagreb sudjeluje u sufinanciranju predloženog programa/projekta najviše do 50% ukupno prijavljenih troškova u troškovniku.
 
Više informacija o navedenom natječaju pronađite ovdje.

2. Prvi Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Interreg IPA program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora 2014. – 2020.

Opći cilj jačanje socijalnog, ekonomskog i teritorijalnog razvoja u prekograničnom području kroz provedbu zajedničkih projekata i aktivnosti koji će se podržavati u okviru četiri prioriteta.

Prvi poziv na dostavu projektnih prijedloga otvoren je za četiri prioritetne osi programa: Prioritetna os 1 - Poboljšanje kvalitete socijalnih i zdravstvenih usluga u programskom području, Prioritetna os 2 - Zaštita okoliša i biološke raznolikosti, poboljšanje prevencije rizika te promicanje održive energije i energetske učinkovitosti, Prioritetna os 3 - Doprinošenje razvoju turizma i očuvanje kulturne i prirodne baštine, Prioritetna os 4 - Jačanje konkurentnosti i razvoja poslovnog okruženja u programskom području.

Ukupna vrijednost poziva je 25.016.349,00 EUR od kojih 21.262.897,00 EUR predstavlja EU sufinanciranje, a 3.752.452,00 EUR predstavlja nacionalno sufinanciranje.

Više informacija o navedenom natječaju pronađite ovdje.

3. Javni poziv za dodjelu sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini za 2016. godinu

Predmet javnog poziva je dodjela sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u skladu s uvjetima propisanim Pravilnikom o uvjetima i kriterijima dodjeljivanja sredstava Fonda za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini.

Udio sredstava za sufinanciranje EU projekata određuje se prema indeksu razvijenosti jedinice lokalne odnosno područne (regionalne) samouprave prema mjestu ulaganja za koja se dodjeljuju sredstva. Raspoloživi iznos sredstava koji se dodjeljuje u postupku javnog poziva je 135.000.000,00 HRK.

Više informacija o navedenom natječaju pronađite ovdje.
 
(I:tportal.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se