TRAŽIŠ? NAĐI.

Naučite kako upravljati financijama i povoljno osmisliti marketinšku kampanju

ČLANCI
23.2.2016.

Naučite kako upravljati financijama i povoljno osmisliti marketinšku kampanju
Treću godinu zaredom, Poslovni dnevnik nastavlja s besplatnim edukacijama za poduzetnike, obrtnike i sve one koji žele naučiti kako biti što uspješniji u svakodnevnom poslovanju. U suradnji s Gradom Pula, Istarskom županijom i Istarskom razvojnom agencijom (IDA) održat će se Poslovni uzlet grada Pule 4. ožujka 2016. na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", koji će se izvoditi u obliku zanimljivih informativnih predavanja raspodijeljenih po tematici u edukativne blokove. 

Sudionici će imati priliku prisustvovati i na zanimljivoj panel diskusiji na temu 'Područje optimizacije i uštede kroz energetsku održivost'. Kroz tri edukativna bloka iz financija, EU fondova i marketinga polaznike će se detaljnije informirati o korisnim temama i neizostavnim uslugama s kojima se poduzetnici i obrtnici svakodnevno susreću, a koje čine ključne alate za osiguranje dugoročnosti i proboja na tržištu. Predavači Poslovnog uzleta iskusni su stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom i zavidnim uspjesima, koji će svoje znanje demonstrirati na aktualnim i realnim primjerima iz navedenih područja. Premda su edukacije besplatne, zbog ograničenog broja mjesta nužno je osigurati prijavu.

Pohađanjem prvog edukativnog bloka o financijama polaznici će naučiti jednu od osnovnih menadžerskih tehnika za povećavanje konkurentnosti i isticanje među najboljima – upravljanje troškovima i ulaganjima. Usvajanjem ove tehnike poduzetnici će napredovati do operativne izvrsnosti i postići optimalni odnos između troškova i prihoda. Na predavanju Krešimira Delača iz PBZ-a, svi zainteresirani imat će priliku informirati se o osnovnim bankarskim proizvodima te raspoznati njihovu efikasnost i benefite kada se primjenjuju u konkretnim slučajevima. 

Edukativni blok iz EU fondova prezentirat će svima prisutnima alate i tehnike za povećanje turističke ponude sredstvima EU-a, a polaznike će savjetovati Jurica Zorman i Antonio Surjan Žanko iz EGK-a.
Sudionici Poslovnog uzleta imat će jedinstvenu priliku usvojiti najbolje od stručnjaka iz područja marketinga. Za sve početnike i one koji aktivno djeluju na izgradnji vrhunske brand strategije, Tomislav Ceronja iz tvrtke Hype predstavit će korake koji će njihovo poslovanje trajno učiniti prepoznatljivim i pridati im jedinstveni identitet uz minimalne troškove. Kao jedan od neophodnih alata digitalnoga svijeta biti će predstavljene Cloud usluge – saznajte kako uspješno voditi tvrtku i izvan ureda. 

Također, ukoliko želite naučiti više o financijama, raspolaganju novcem i bankarskim proizvodima rezervirajte već danas svoje mjesto putem online prijave.
 
Edukacije i panel diskusija organizirane su u sklopu Poslovnog uzleta, projekta koji je nastao u svrhu unaprjeđenja efikasnosti poslovanja malih i srednjih poduzetnika i obrtnika i poticanja razvoja hrvatskog gospodarstva. Predavanja i edukacije Poslovnog uzleta posjetilo je do sada preko 7000 poduzetnika, a detaljnije informacije dostupne su na linku
 
(I:eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se