TRAŽIŠ? NAĐI.

Poduzetnici, jeste li već uložili u reklamu?

ČLANCI
1.8.2016. 15:26:00

Poduzetnici, jeste li već uložili u reklamu?
Imate li već uhodan posao ili tek pokrećete svoje poslovanje? Na tržište plasirate novi brand? Svaki početak je težak, pa tako i pridobivanje interesa kupaca i klijenata.
Svaki uspješan poduzetnik savjetovat će vas na sličan način – mnogo rada, dobar tim i odlična reklama. Ako imate dobar proizvod, smatrat ćete da se uz konkurentnu cijenu prodaje i bez reklame, ali prevarit ćete se; samo su rijetki sretnici s takvom privilegijom.

Danas je tržište veoma zasićeno, a mnogi smatraju da je upravo njihov proizvod poseban. U moru proizvoda i usluga koje su nam danas dostupne, potrebno je pronaći način kako se istaknuti i izdignuti iz mase.

Tvrdnja je da bez dobre reklame danas nema ni uspješne prodaje. Reklame su dio naše svakodnevice, a ugledat ćete ih gdje god okrenete pogled – na televiziji, radiju, internetu, ulici, pa i u poštanskom sandučiću. Oglašavaju se i mali i veliki, oni u usponu ali i oni čiji je posao već uhodan kako bi zadržali konstantu. 

Razgovarali smo s djelatnicima tvrtke TXT reklame, koju čine mlad i uhodan tim stručnjaka za izradu reklama svih vrsta. Kako kažu, svi koji su se odlučili na oglašavanje svog poslovanja i svog proizvoda, ubrzo su uvidjeli pozitivan učinak. Reklamom se brendira ime tvrtke, povećava prodaja i ostavlja trag na tržištu.

Tvrtka TXT reklame smještena je na području Poreča, a djeluje na području čitave Istarske županije i šire. Nude kompletnu uslugu reklame za od izrade do montaže, a možete izabrati između širokog asortimana ono što vam najviše odgovara.

U ponudi su svjetleće reklame, oslikavanje vozila, izrada letaka i vizitki, LED rasvjeta, jumbo plakati, i još mnoštvo usluga. 

Mlad tim pun novih ideja otvoren je za razna savjetovanja, stoga ako vam nedostaje ideje za dobru reklamu, s povjerenjem im se obratite – svoje iskustvo primijenit će kako bi vam pomogli odabrati ono najbolje za vaše poslovanje. 

-Redovito se usavršavamo, pratimo svjetske trendove kojima se prilagođavamo, a znanje i entuzijazam smatramo garancijom naše kvalitete.  Svakog klijenta tretiramo jednako i svaku uslugu odrađujemo s posebnom pažnjom. 

Za kraj nam poručuju - Ne dopustite da ostanete nezamijećeni! Trebate li izradu svjetlećih reklama, letaka, vizitka ili možda oslikavanje vozila i poslovnih prostora? Obratite se timu TXT reklame i izdignite svoje poslovanje na jednu novu razinu. 
 
(eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se