TRAŽIŠ? NAĐI.

Pozivamo cvjećare na besplatni seminar o marketingu, prodaji i pravilnoj njezi cvijeća u cvjećarni

NOVOSTI
15.2.2016.

Pozivamo cvjećare na besplatni seminar o marketingu, prodaji i pravilnoj njezi cvijeća u cvjećarni
Cvjećarstvo je u krizi. U cvjećarstvu se više ne može zaraditi. Sve više cvjećarnica se zatvara zbog velikih trgovačkih centara. Dali su vam ove rečenice poznate? Vjerujete i vi u to?

Dozvolite nam da vam predstavimo 5 jednostavnih ideja, s kojima ćete povećati prodaju i dobit u vašoj cvjećarni i s kojima ćemo vam dokazati da se u cvjećarstvu ipak još uvijek može zaraditi.

Pozivamo vas na besplatni seminar o marketingu, prodaji i pravilnoj njezi rezanog cvijeća u cvjećarni, koji će se održati u Poreču - Dom Obrtnika, Partizanska 5A, u subotu 20.02.2016.godine s početkom u 13,30 sati.

Seminar je za članove Hrvatske obrtničke komore besplatan, inače je cijena 495,00 HRK po osobi.

Da bi mogli kvalitetno provesti naše druženje i porazgovarati o svemu što vas zanima, na seminar se može prijaviti samo ograničen broj ljudi, zato vas molimo, da si što prije rezervirate mjesto i potvrdite vaš dolazak.
 
Nakon seminara, održati će se prezentacija »Tehnike rada i novosti u aranžiranju« koju će održati g. Simon Ogrizek, predsjednik cvjećara Obrtno podjetniške zbornice Slovenije i generalni sekretar međunarodne organizacije FLORINT. Kotizacija za sudjelovanje na prezentaciji iznosi 100,00 kn po sudioniku.
 
Dodatne informacije možete dobiti na tel. 098/214-188 Loredana Krbavčić. Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak potvrde do srijede, 17.02.2016.g. na e-mail: cehovi@ok-istre.hr.
 
(I:uoporec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se