TRAŽIŠ? NAĐI.

Javlja vam se želja za preuređenjem doma? Donosimo savjete koje nam je dao Trio1

ČLANCI
18.3.2016. 10:20:20

Javlja vam se želja za preuređenjem doma? Donosimo savjete koje nam je dao Trio1
Javlja Vam se želja za preuređenjem doma. Promjene mogu biti drastične ili minimalne, ali svaka promjena dat će prostoru dodatno osvježenje. U nekim slučajevima dovoljno je promijeniti detalje koji se ističu u prostoru, no uvijek treba paziti na ključne stvari.

Kao prvo, potrebno je obratiti se stručnom timu za radove; građevinske, elektroničke, vodoinstalaterske, itd. Stručnjaci će svoj posao napraviti kvalitetno, prema vašim željama i u dogovorenom roku; u suprotnom, radovi će se odužiti, nećete biti zadovoljni u potpunosti i u konačnici ćete više potrošiti na popravke. 

Dalje, pazite na unutarnje uređenje prostora; odaberite nešto što vam se doista sviđa i što se uklapa u vašu ideju. Računajte da prostor nećete preuređivati sljedećih nekoliko godina, stoga je važno da se u njemu dobro osjećate. Kod osoba koje su podložne čestim promjenama, dobro je izabrati klasične i neutralne komade namještaja, keramičkih pločica i sl. koji se daju izmijeniti raznim dekoracijama – moći ćete zadovoljiti svoje želje i relativno često raditi izmjene, bez da na to izdvojite veliku svotu novaca.

Već 25 godina Trio I uspješno prati potrebe hrvatskog tržišta u djelu veleprodaje i maloprodaje vodoinstalacijskog materijala, opreme za kupaonice, elektroinstalacijskog materijala, opreme za centralno grijanje i keramičkih pločica. U prostranim i moderno uređenim prodajno-izložbenim prostorima nude bogati asortiman renomiranih dobavljača za vaš dom. Također, u opisu djelatnosti su im i građevinski radovi.

Imaju maloprodajne trgovine u Puli, Labinu, Poreču, Rovinju, Umagu, Rijeci i Šibeniku, gdje stručan kadar zaposlenika svakom klijentu pristupa individualno. Stručni savjeti uvijek su dobrodošli, posebno ako se na uređenje svog doma upuštate prvi put. 

Stručno osoblje salona TRIO I pomoći će vam da odaberete ono što najbolje odgovara vašim željama i potrebama uz najsuvremeniju informatičku podršku. Program za projektiranje VISOFT CREATIVE je 3D program koji omogućava da se prema vašim željama napravi jedinstven i precizan plan.

Vlastitom operativom i stručnim inženjerskim kadrom, s uhodanim kooperantskim tvrtkama izvode sve vrste radova iz područja graditeljstva. Za sva pitanja im se s povjerenjem možete obratiti; saslušat će vaše želje, predložiti korisne savjete, a radove obaviti kvalitetno i brzo. Na vama je samo da odlučite što točno želite – za ostalo će se pobrinuti tim TRIO I.

(eistra.info / Melinda Kečan)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se