TRAŽIŠ? NAĐI.

REXPO 2014:
3. Međunarodni sajam investicijskih projekata

BIZZDOGAĐANJA
4.11.2014.

REXPO 2014: 3. Međunarodni sajam investicijskih projekata
3. Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2014 održat će se 11. i 12. studenoga 2014. u Hypo centru u Zagrebu.
 
Predstavit će se tvrtke i projekti iz Hrvatske i zemalja regije. Osim izlagačkih aktivnosti REXPO 2014 izložit će aktualne teme u sklopu REXPO Foruma i mogućnost predstavljanja tvrtki i projekata kroz prezentacije, poslovne sastanke i neformalno druženje na REXPO Gala party, cocktail druženja i domjenaka.
Rexpo Adriatic je platforma za predstavljanje i umrežavanje svih poslovnih subjekata koji sudjeluju u investicijskom ciklusu – developera, investitora, konzultanata, poduzetnika, projektanata, stručnjaka i predstavnika državnih, regionalnih i lokalnih jedinica.

REXPO Forum ugostit će brojne ugledne međunarodne stručnjake, predstavnike međunarodnih banaka i Vlada u regiji, što jamči relevantnu i stručnu raspravu i veliku medijsku pozornost. Glavne teme koje će biti predstavljene na ovogodišnjem REXPO Forumu vezane su uz svjetske i regionalne investicijske trendove, obnovljive izvore energije, investicije u turizam i ugostiteljstvo, EU fondove, infrastrukturna ulaganja, upravljanje projektima, održavanje objekata te izvore i modele financiranja investicijskih projekata.

HTL Day - investicije u hotelijerstvu

12. studenog na istom mjestu, od 10.30 do 13.00 sati bit će održan poseban dio programa – HTL Day, namijenjen investicijama u hotelijerstvu. U sklopu programa će se održati tri panela, a na kraju će biti dodijeljena nagrada za najbolji novootvoreni hoteli 2014. Teme panela su: 10 razloga zašto će Hrvatska biti 'hot spot' za hotelska ulaganja u slijedećih 10 godina, 'Brownfield' hotelske investicije i aspekti privatizacije turističkih tvrtki u državnom vlasništvu te Isplativost razvojnih projekata sezonskih resort hotela, a u raspravama će sudjelovati neka od vodećih imena hotelske industrije te investitori iz Hrvatske i regije, kao što su Kristian Šustar, Franco Peruza, Ivana Budin Arhanić, Damir Mlacović, Nikola Avram, Živorad Vasić i ostali.

Novost u programu je i Regionalni sajam franšiza koji će na jednom mjestu okupiti zainteresirane za ustupanje franšiza, franšizne stručnjake, nositelje franšiza te će biti organizirane edukacije za sve one koji žele više informacija o ovakvom obliku poslovanja.

Za događaj je već iskazan velik interes na domaćim i regionalnim gospodarskim i političkim razinama, a organizatori najavljuju da će sudionicima na raspolaganju uz konferencijski prostor biti i uređeni prostori za privatne sastanke i prezentacije tvrtki, projekata i usluga te prostor za medije.

Više informacija o sajmu te programu događanja možete pronaći na www.rexpo.hr
 
(I: poslovniturizam.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se