TRAŽIŠ? NAĐI.

Robotski usisivač GALAXY TURBO - 30% - FUTURA

PONUDA DANA
9.3.2016. 8:14:01

Robotski usisivač GALAXY TURBO - 30% - FUTURA
Futura je obrt s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i distribuciji širokog asortimana potrošnog materijala za trgovine i ugostiteljstvo, sredstava za čišćenje, kućnih potrepština, papirnate i pvc galanterije.
Sjedište im je u Poreču, a usluge pružaju od 2006. godine.
 
 
 
 
Iskoristite 30% popusta na robotski usisivač
GALAXY TURBO
 
 
Robot usisavač GALAXY TURBO najnoviji je model robotskog usisivača, koji je vrlo jednostavan za upotrebu, jer je na usisivaču samo jedna tipka START (STOP). Donosi značajna poboljšanja i novosti. Ima veći spremnik za smeće, stoga je prikladniji za prostore gdje borave i životinje, koje puštaju dlaku. Njegova struktura je osmišljena tako, da su elektronika i motori koliko je god moguće sakriti i izolirani, tako da stvarno teško dođu u dodir s prašinom. Također ima povećanu snagu usisavanja, stoga je i filtar veći. Namijenjen je čišćenju parketa, laminata, toplog poda, keramike, tepiha - ukratko za sve podne površine. Kada je njegova baterija skorom prazna, on će se automatsko vratiti na svoju stanicu za punjenje. Integrirani programer će vam omogućiti, da odredite do sedam dnevno razdoblje čišćenja, tako da će Galaxy TURBO čistiti tada, kada je to za vas važno – bilo da ste kod kuće ili ne.
 
Više dobrih razloga zašto se odlučiti za robot usisivač Galaxy TURBO:
  • ZAISTA USISAVA
  • KONTROLA JE U VAŠIM RUKAMA
  • UKLANJA ŽIVOTINJSKE DLAKE
  • NIJE VAM POTREBNO MISLITI NA PUNJENJE
  • VRLO LAKO OČISTI ISPOD NAMJEŠTAJA
  • DOĐITE DOMA U ČISTU KUĆU
KOMPLET SADRŽI:
Robot usisivač Galaxy TURBO, bežični daljinski upravljač, virtualna stijena, jedinica za punjenje, krpa za brisanje, četka sa strane, mikrofiltar, posuda za pohranjivanje smeća, napajanje, četka za čišćenje, pohranjivanje posude i glavne četke i upute za upotrebu.

Obratite im se s povjerenjem i uvjerite se u njihovu brzinu, kvalitetu i profesionalnost ili nam pošaljite upit.

FUTURA
Tel: 052/432-395 
Mob: 091/ 524 88 97 
Adresa: Bruno Valenti 76 , 52440   Poreč 
E-mail:  futura-porec@hi.t-com.hr 
Kontakt osoba: Sandi Banko 
Internet adresa:
 


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se