TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Kako postati uspješan mentor?

BIZZDOGAĐANJA
8.2.2016.

Seminar: Kako postati uspješan mentor?
U Homerovoj Odiseji, Mentor je Odisejev prijatelj kojem je Odisej, odlazeći u Trojanski rat, povjerio čuvanje svog doma i odgoj sina Telemaha. On je bio Telemahov učitelj i odgajatelj. Božica Atena uzela je Mentorov lik prateći Telemaha kada je krenuo u svijet tražiti svog oca.

Danas se Mentorom naziva osoba koja nekoga prati, savjetuje i nad njim bdije. Već iz ove davne priče možemo vidjeti da je, kad govorimo o mentoru, naglasak na učenju i odgajanju. Upravo je to i osnovna uloga mentora u kompaniji.

Ciljna skupina

Ovaj je seminar namijenjen: zaposlenima u ljudskim potencijalima koji kreiraju mentorske programe, managerima i voditeljima koji imaju ulogu mentora, stručnjacima i specijalistima koji se nalaze ili će se naći u ulozi mentora

17.2.2016 Zadar 1499 Kn + PDV  Prijavite se  
29.3.2016 Zagreb 1499 Kn + PDV  Prijavite se

Predavač
dr. sc. Neda Fleur Janovski
Studirala je na Fakultetu informatike u Varaždinu. Doktorirala je komunikologiju na Columbia University, NY. Komunikolog je po zanimanju i vokaciji. Dvadeset dvije je godine radila u PLIVI, najduže u Odnosima s javnošću i Korporativnim komunikacijama gdje je razvila vlastiti know-how za rješavanje brojnih poslovnih situacija. djelujući na međunarodnim tržištima Velike Britanije, Francuske, Sjedinjenih Američkih Država, Italije, Češke, Poljske i Njemačke.
Već deset godina djeluje kao trener poslovnih i komunikacijskih vještina.
Održala je više od 300 otvorenih i oko 60 inhouse seminara na kojima je ukupno sudjelovalo 5015 polaznika. Sažimajući svoja poslovna znanja i dugogodišnje iskustvo kreirala je dvije vlastite metode učenja Manageship® i RealityPracticeSituation® Autor je knjige Kôd uspjeha, član je International Assoation of Coaching, SAD. Stalno usavršava svoja znanja u Londonu (najčešće) i u Bruxelles-u.
Kroz svoje djelovanje usmjerena je na poticanje cjeloživotnog učenja, osobni razvoj svakog pojedinca, održavanje grupnih, a posebno individualnih treninga te na dijeljenje znanja za koje vjeruje da mora biti dostupnog svakom tko se želi razvijati i napredovati.

Raspored seminara

08:45-09:00 Prijem i registracija polaznika
09:00-11:00
Razlika između mentora i trenera
Zašto je važan mentorski program?
Karakteristike uspješnog mentora
11:00-11:30 Pauza za kavu
11:30-13:00
Tri temeljne odrednice na kojima počiva uspješan mentorski program
Kako izraditi mentorski program za novoprimljene zaposlene
Kako izraditi mentorski program kao dio razvoja karijere zaposlenih
13:00-14:00 Pauza za ručak
14:00-16:00
Kako primijeniti GROW program:
a)      Utvrdite ciljeve
b)      Sagledajte trenutačnu realnu situaciju
c)      Istražite mogućnosti
d)      Potaknite želju
Motivacijske tehnike u mentoriranju
Naučite aktivno slušati

(I:seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se