TRAŽIŠ? NAĐI.

Start-Up udruga prima nove članove

NOVOSTI
24.2.2016.

Start-Up udruga prima nove članove
Jedna od najaktivnijih udruga za mlade regrutira nove članove! Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti svih fakulteta u RH, a imati će priliku sudjelovati u realizacijih postojećih i osmišljavanju novih projekata. 

Start-Up udruga regrutira nove članove koji će sudjelovati u realizaciji različitih projekata. Odlična je to prilika da sudjeluješ u organizaciji brojnih postojećih i novih projekata, ali i da putem mentorstva i potpore ostalih članova ostvariš vlastite ideje na najbolji mogući način! Udruga ima 55 članova i 30-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Puli, Rijeci, Opatiji, Osijeku, Varaždinu, Zadru i drugim gradovima.

Članstvom u udruzi studenti imaju priliku razvijati željene vještine radom na konkretnim projektima. Odlična je to mogućnost za primjenu znanja stečenih tokom formalnog obrazovanja, ali još bitnije prilika za stjecanje praktičnih znanja već za vrijeme studija. 

Također, svi koju postanu dio tima, radeći na različitim projektima udruge, u prilici su povezati se sa poslodavcima i kolegama iz različitih struka. Međusobna razmjena znanja i iskustava omogućuje razvoj prijateljskih i poslovnih odnosa koji su od neprocjenjivog značaja u budućoj poslovnoj karijeri ili pokretanju vlastitog posla.

Dosadašnje iskustvo pokazalo je da ambiciozni i mladi pojedinaci, sudjelujući u realizaciji različitih projekata Start-Up udruge, uspješno nastavljaju poslovne i poduzetničke karijere nakon završetka studija. Također, mnogi studenti kroz sudjelovanje u projekatima udruge poput Regional Case Study, Career Booster, Start Me Up i dr., dobivaju posao u uspješnim kompanijama.
Za članstvo u udruzi mogu se prijaviti studenti viših godina studija (druga, treća, četvrta i peta godina preddiplomskog i diplomskog studija) različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija i dr. sa prosjekom ocjena iznad 3.0., a koji studiraju na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu na području RH. 

Svi kandidati trebaju poslati svoje životopise na e-mail adresu start.up.udruga@gmail.com s naznakom „Prijava za volontiranje" najkasnije do 02. ožujka 2016. godine. Nakon isteka roka prijava, kandidati će biti pozvani na intervju s predstavnicima udruge, a sa svima koji ne budu u mogućnosti prisustvovati razgovor će se obaviti online (npr. putem skype-a). Više informacija nalazi se na web stranicama Start-Up udruge.

Za dodatne informacije pratite web i facebook stranice Start-Up udruge te šaljite upite na e-mail: start.up.udruga@gmail.com.
 
(I:eistra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se