TRAŽIŠ? NAĐI.

Treći Poslovni uzlet grada Pule

NOVOSTI
9.2.2016.

Treći Poslovni uzlet grada Pule
Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom i Istarskom županijom i ove godine organizira „Poslovni uzlet grada Pule" koji će se održati 4. ožujka 2016. na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković".
 
Riječ je o besplatnim edukativnim predavanjima koja su namijenjena poduzetnicima, obrtnicima i svima onima koji imaju interes za edukacijom na poljima uspješnog poslovanja, financija i brendiranja. Edukacije će biti usmjerene i na učinkovito upravljanje troškovima te na razvoj marketinških vještina i kompetencija.
Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora te će saznati koji su bankarski proizvodi najfleksibilniji i samim time najpogodniji za njihove konkretne slučajeve, a sudionicima će biti predstavljene i tehnike za povećavanje turističke ponude sredstvima EU-a. Na edukacijama sudionici će saznati kako napraviti uspješnu marketinšku kampanju i razviti dobru brand strategiju.
Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a pozdravne govore sudionicima i polaznicima Poslovnog uzleta grada Pule uputit će i gradonačelnik Pule Boris Miletić te župan Istarske županije Valter Flego.

U sklopu edukativnog dana polaznici će imati priliku prisustvovati panel diskusiji usredotočenoj na područje optimizacije i uštede kroz energetsku održivost, a kroz tri interesantna i tematski različito usmjerena edukativna bloka, čije indikacije međusobno interferiraju, poduzetnici će stečeno znanje s područja financija i efikasnog upravljanja i raspolaganja novčanim sredstvima moći angažirati u svojim marketinškim kampanjama.

Poslovni uzlet strateški je projekt Poslovnog dnevnika pokrenut s ciljem promicanja i unaprjeđenja kvalitete poslovanja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Kroz besplatne edukativne manifestacije, predavanja i interaktivne radionice poduzetnicima se omogućuje pristup najnovijim informacijama i alatima nužnim za njihovo kontinuirano širenje na domaćem i inozemnom tržištu. Poslovni uzlet već treću godinu za redom posjećuje hrvatske gradove i aktivno sudjeluje u uzdizanju hrvatskog gospodarstva.

Iako su edukacije besplatne mole se svi zainteresirani da svoje mjesto rezervirate prijavom na broj telefona 01 6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet(at)poslovni.hr.
 
Više informacija o besplatnoj edukaciji Poslovni uzlet možete dobiti na službenim stranicama.
 
(I:pula.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se