TRAŽIŠ? NAĐI.

Uskoro počinje Promohotel u Poreču

NOVOSTI
19.2.2016.

Uskoro počinje Promohotel u Poreču
PROMOHOTEL-Svi koji se bave turizmom u Istri i šire znaju kako se radi o sajmu duge tradicije, na kojem se uvijek mogu naći sve nepohodne stvari, detalji i oprema za sektor turizma i ugostiteljstva. Prilika je to za sve privatne iznajmljivače, restoratere i hotelijere da se susretnu s dobavljačima te na licu mjesta upoznaju s novitetima u pogledu opremanja, novih tehnologija, trendova.

Izlagački je program uistinu širok i pokriva sve sektore u turizmu, počevši od autohtonih proizvoda namijenjenih za mali poklon gostu ili suvenir, zatim sitan inventar poput čaša, salveta, korica za jelovnike, tanjura i opreme za stol, zastupljene su i nove tehnologije, a nezaobilazan je i program gospodarskih vozila te mnoštvo malih stvari koje mogu dobro doći i u domaćinstvu. Tu su i higijenski sustavi, sustavi grijanja ili hlađenja čije se prednosti, ali i uštede koje ostvaruju mogu vidjeti na licu mjesta.

Veliki je dio sajma posvećen opremanju, i to od uređaja i strojeva za restoranske i hotelske kuhinje, pa do namještaja, tehnoloških uređaja i tekstila za sobe i apartmane. Posebno je zanimljiv dio namijenjen onima koji se bave proizvodnjom kolača ili sladoleda pa se tako mogu vidjeti i probati najnovije smjese za kolače ili pak nove vrste sladoleda, a tu je i dio na kojemu se predstavljaju novosti s područja pića i napitaka.

U sklopu sajma odvijat će se prezentacije i stručna događanja, a kako kaže Ivana Štiković iz tvrtke Studio 053 koja je organizator sajma, ulaz je za sve posjetitelje besplatan. Radno vrijeme sajma je svaki dan od 10 do 19 sati, a u subotu od 10 do 17 sati.
 
Više informacija na www.promohotel.hr.
 
(I:turizaminfo.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se