TRAŽIŠ? NAĐI.

Stepenice od mramora: Dugotrajno i isplativo rješenje

ČLANCI
1.3.2016.

Stepenice od mramora: Dugotrajno i isplativo rješenje
U klesariji Rubinić u ponudi su kamenoklesarski radovi; sve je izvedivo prema dogovoru i želji klijenata. U radu koriste mramor i granit za izradu pragova za vrata i prozore, prozorskih klupčica, šankova, stepeništa, nadgrobnih spomenika, stolova, itd. Danas ćemo reći nešto više o stepeništu od mramora.

Svi znaju koliko lijepo mramor izgleda u prostoru i izvan njega; daje jednu posebnu notu, koju ni jedan drugi materijal ne može nadmašiti. No osim ljepote, tu su i drugi čimbenici koji mu idu u prilog i zbog kojih ljudi biraju upravo mramor.

S obzirom na to da se radi o prirodnom kamenu, otporan je na lomove i veoma dugotrajan. Odupire plijesni i mrlje, lako se čisti stoga je veoma jednostavan za održavanje – dovoljno ga je prebrisati toplom vodom. Nakon što jednom svoje stepenište obložite mramorom, bit ćete bezbrižni; uvijek će izgledati lijepo, a bit će i praktično, bez obzira radi li se o vanjskom stepeništu ili unutarnjem.

klesariji Rubinić izvode se sve vrste radova od kamena, granita i mramora, a o kvaliteti najbolje svjedoče priznanja koja su dobili u svom dosadašnjem radu. Tehnološki napredni strojevi za rezanje, poliranje i finu obradu rubova daju visoku kvalitetu obrade mramora i granita. U ponudi su široke palete boja; po želji možete birati i dizajn, oblik, veličinu, i sl.

Osim stepeništa od mramora, među klijentima je popularna izrada kamina, radnih ploča i nadgrobnih spomenika. Klesarski obrt Rubinić nalazi se u Buzetu, a danas zapošljava 4 stručna djelatnika, koji su svojim predanim i kvalitetnim radom omogućili zadovoljstvo brojnih klijenata. S povjerenjem im se obratite u vezi bilo kakvih upita, a za svoj dom osigurajte najbolju kvalitetu. 
 
(eistra.info)
VEZANE VIJESTI

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se