TRAŽIŠ? NAĐI.

YTONG GRADNJA- jednostavno, brzo i ekonomično

ČLANCI
7.3.2016. 10:42:55

YTONG GRADNJA- jednostavno, brzo i ekonomično
Ako razmišljate o gradnji vaše kuće iz snova, predstavit ćemo vam sustav koji je trenutni broj 1. na tržištu; naime, radi se o Ytong gradnji, za koju ste vjerojatno već čuli, a mi ćemo vam istaknuti njene prednosti. 

Jednostavnost i ekonomičnost osnovne su prednosti Ytong sustava gradnje. Posao je uvelike olakšan jer nisu potrebni dodatni materijali poput cementa i pijeska; gradilište ostaje čisto i uredno, a gradnja je nešto brža nego što je to obično. 

Dodatne prednosti otkrili su nam djelatnici građevinskog poduzeća Novi Grad iz Pazina. Kako kažu, Ytong je najbolje rješenje za gradnju kuće jer objedinjuje 3 osnovna važna svojstva i u odnosu na druge materijale za zidanje na tržištu, ima najbolju energetsku učinkovitost te protupotresnost i protupožarnost. To je čvrsta, masivna zidana gradnja neosjetljiva na vanjske utjecaje, zato ima vrlo dugačak životni vijek. Ističu karakteristike zbog kojih bi se definitivno trebali odlučiti na Ytong:

UŠTEDA ENERGIJE
Ytong termoblokovi najbolja su rješenja ako se odlučujete za energetski štedljivu kuću. Vidljive su velike uštede električne energije i bez toplinske izolacije, a u prostoru se stvara ugodna mikroklima. 

JEDNOSTAVNOST
Ytong sustav gradnje ne zahtijeva nikakav dodatan materijal kao što je cement i pijesak. Žbukanje s vanjske i unutarnje strane nije potrebno, za završnu obradu se koristi tankoslojni mort, što podrazumijeva jeftiniju gradnju.

No, iako se radi o kvalitetnom materijalu, bitno je da je i kvalitetno ugrađen. Bez kvalificirane radne snage, rezultat neće biti onakav kakav se očekuje. Tim poduzeća Novi Grad iz Pazina svojom stručnošću i svakodnevnim usavršavanjem postigao je brojne pozitivne reference, a niz zadovoljnih klijenata redovito im se vraća. Obratite im se u vezi stručnih savjeta za Ytong gradnju, a u njihovoj galeriji pogledajte neke od nj radova i ostale usluge koje nude.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se