Pošalji upit
Slanje…
O nama
Dobrodošli! 

Želimo Vam predstaviti tvrtku ARS Nautika iz Poreča. Osnovani smo 2008 godine kao moderna i dinamična tvrtka. 

Ambicioznost, dugogodišnje iskustvo u branši bili su ključni motivacijski faktori za pokretanje neovisnih i samostalnih poslovnih projekata u području nautičkog turizma.

Naglo bujanje potražnje u turizmu, te povezanim i proizašlim djelatnostima, uzrok su nekontroliranog i neplaniranog, gotovo stihijskog, ubrzanog razvoja Poreštine, Istre i jadrana općenito – u turističkom smislu – kroz posljednjih pedesetak godina. Navedeni faktori i nadasve, izostanak preciznog regionalnog razvojnog plana doveli su do praktičnog nereda i nekonzistentosti na već nesređenom tržištu.

Profesionalnom, pouzdanom i kvalitetnom uslugom i maštovitom ponudom stvorili smo upečatljiv brand i poslovni profil, vrlo brzo prepoznat od strane klijenata, kako domaćih, tako i stranih, te s ponosom možemo reći da sa zadovoljstvom i stilom opslužujemo i najzahtjevnije klijente.

Spektar naših usluga proteže se od turističkih ekskurzija i teambuildinga za grupe atraktivnim brodovima, charter najmom sportskih brodica diljem jadrana, transfera, pribavljanja posade i osoblja za sve vrste plovila, taksi transfera, škole jedrenja pa do suhog depota te usluga servisa.
 
Organizatori smo Croatia Match Cup eventa u Poreču! 

Obratite nam se s povjerenjem, sigurni smo da možemo udovoljiti i Vašim zahtjevima!


Djelatnosti
* Charter
* Iznajmljivanje plovila
* Rent a boat
* Nautica
* Nautika
* Boot mieten
* Noleggio barche
* Servis
* Škola jedrenja
Proizvodi i usluge
Iz naših usluga izdvojili bismo: 

* Odžavanje i/ili servis plovila 
* Charter
* Iznajmljivanje plovila 
* Taxi usluge 
* Usluge upravljanja (skippering) 
* Suhi vez
* Servis 
* Pribavljanje posade 
* Zimski tečajevi jedrenja 
* Rent a boat 
* Boot mieten
* Noleggio barche
 

Reference

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošalji upit objektu ARS NAUTIKA

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se