Pošalji upit
Slanje…
O nama
 
  
  
AudioLab je tvrtka koju sačinjava tim ljudi povezanih zajedničkom ljubavlju prema glazbi i novim tehnologijama, a koji su ponaosob u različitim ulogama bili uključeni u mnogobrojne različite glazbene projekte u proteklih četvrt stoljeća te tako stekli široko iskustvo na polju korištenja profesionalne audio i light opreme. 

Naš cilj je zadovoljiti potrebe naših klijenata za profesionalnom audio opremom i scenskom rasvjetom kroz iznajmljivanje, prodaju, montažu, servis, usluge profesionalnog snimanja i obrade zvuka.
 
 
Naše usluge na polju prodaje uključuju savjetovanje, nabavu, isporuku i montažu opreme, te intervencijsko i redovno održavanje za cjelokupno vrijeme njene eksploatacije. Projekte izvodimo neposredno u suradnji s investitorom, krajnjim korisnikom ili drugim ugovarateljima.

Ono čemu pri tom pridajemo veliku pozornost je podrška kupcu, od savjetodavne prilikom odabira najboljeg rješenja za njegove specifične potrebe, preko edukacijske prilikom isporuke, odnosno upućivanja u rad, pa sve do postprodajne podrške tijekom čitavog vremena eksploatacije opreme. Upravo postprodajna podrška našim kupcima je ono što nas razlikuje od sličnih tvrtki iz branše, jer se u svako doba mogu osloniti na našu stručnu pomoć pri dijagnosticiranju i otklanjanju svih vrsta problema koji mogu nastati u životnom vijeku uređaja.
 

No, naša podrška kupcima nije ograničena samo na segment prodaje, već se iskazuje i kod iznajmljivanja opreme gdje zajedno s organizatorom i izvođačima iznalazimo najbolja tehnička rješenja brinući o svakom detalju kako bi cjelokupni rezultat bio besprijekoran glazbeni doživljaj.
Djelatnosti
  • Najam
  • prodaja
  • servis audio i video opreme
  • Scenska rasvjeta i ozvučenje
  • Projektiranje i instaliranje audio i video opreme

 
Proizvodi i usluge
Naša ponuda obuhvaća:
  • najam ozvučenja, rasvjete i prateće opreme za potrebe koncerata, modnih revija, vjenčanja i ostalih priredbi 
  • prodaja audio, video i rasvjetne opreme 
  • montaža opreme na objektima 
  • servis audio, video i rasvjetne opreme
  • izrada kovčega i prijenosnih rack ormarića - Adam Hall 
 
Jedan od važnijih segmenata našeg poslovanja je i najam opreme. Iznajmljujemo svu potrebnu opremu za koncerte i slične događaje od ozvučenja i scenske rasvjete do «binske opreme»: bubnjevi, pojačala za instrumente i sl..

Osim toga, kompetentni smo za pružanje kompletne servisne podrške svojim klijentima. Servisiramo pro audio opremu (pojačala, zvučnike, miksere itd.), rasvjetnu opremu (rasvjetna tijela, upravljačke kontrole itd.) kao i ostalu profesionalnu opremu usko vezanu uz ozvučenje i scensku rasvjetu.
 
Pratite nas na Instagramu

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se