TRAŽIŠ? NAĐI.

AUTOBOX

servis, off road, popravak, terenskih vozila, terenaca Mitsubishi, rezervni djelovi, punjenje auto klima, auto mechanic, farbanje, popravak kombija, kamiona, automehaničar Pazin

Terenska Off road vožnja: Nezaboravna avantura uz Autobox Pazin


Nakon rada dolazi i zabava – tako je na red došao i Team building, ali ovog puta potpuno drugačiji, pun adrenalina i zabave; off road vožnja u organizaciji Autobox-a iz Pazina.

Naime, Autobox iz Bravara kod Kašćerge u Istri obavlja popravke automobila, terenaca i lakih teretnih vozila, te ostale servise koji su potrebni, no off road vožnje s terencima su strast koja ih pokreće i u čemu su najbolji. A zašto je off road toliko atraktivan, uvjerili smo se i sami. 

U svijetu profesionalnih vozača, našlo se mjesto i za nas amatere te su nas "provozali" u zapanjujućim terencima i priuštili nam avanturu kakvoj se nismo nadali.

Daleko iznad svih očekivanja! Vožnja je trajala par sati, te smo odmah bačeni u "vatru" – na stazu u provaliji koja nam se činila najstrašnijom i koju smo prvu ugledali, a pomisao da ćemo se onuda voziti bila je nestvarna. Uslijedila je duga vožnja kroz šumu i neotkrivene putove, a činilo se da kroz neke ni čovjek ne bi uspio proći – kamoli terenac. 

Izgledalo je kao da smo prošli i doživjeli ono "najopasnije"; čak smo i u vodi završili – no, kako kaže vozač, to je samo 40% onoga što oni rade svakodnevno i na internim natjecanjima. 

Slušajući zvukove moćnog terenca sve skupa izgleda zastrašujuće prvi put, ali na kraju smo se složili da straha ni u jednom trenutku nije bilo, već samo pozitivnog adrenalina. Profesionalni vozači s dugogodišnjim iskustvom ulijevali su povjerenje od prvog trenutka, a iz aviona se vidi da imaju savršenu kontrolu u off-road vožnji. Kako nam odaje vozač Vedran Šćulac, sve je stvar iskustva i prakse, kao u svemu u životu. Vježba je presudna, ali i samopouzdanje te želja za adrenalinom. 

Zaista, iskustvo koje treba ponoviti. Svi su složni i međusobno si pomažu u neočekivanim situacijama, kao što bi pravi tim trebao izgledati. Opuštena atmosfera, dobra zabava, novo iskustvo... Što više poželjeti?

Pobjednici mnogih natjecanja i utrka, uživaju u off road vožnji kao i prvog dana, a uvijek ostaje privlačan taj faktor iznenađenja, s obzirom da se natjecanja održavaju na stazama koje im nisu poznate. Potrebne su iznimne vještine vožnje, jer bez obzira na vremenske uvijete i neočekivane situacije, potrebno je doći do cilja i "pomesti" konkurenciju, što ovom timu redovito uspijeva. 

Poželite li svojim zaposlenicima, prijateljima ili bliskim osobama priuštiti dan za pamćenje, svakako razmotrite ovu opciju, a mi se nadamo da smo bar malo uspjeli približiti doživljaje od toga dana. 

Team building se prepričavao danima, a off road od tog dana redovito preporučujemo. 

Hvala Autobox

NOVO U PONUDI VULKANIZERSKE USLUGE I NABAVA GUMA ZA OFF ROAD, OSOBNA I TERETNA VOZILA

Vršimo vulkanizerske usluge, nabavu, montažu i balansiranje svih vrsta guma (guma za off road , auto gume i gume za teretna vozila POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se