TRAŽIŠ? NAĐI.

BABIĆ GRADNJA

Adaptacija stanova, od temelja do krova, knauf, izolacija, fasade
Naziv poslovnog subjekta:    BABIĆ GRADNJA
  Mušalež 100, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Antonio Babić
https://www.eistra.info/babic-gradnja/
  RADNO VRIJEME: PON - PET 8:00 - 16:00 | SUB 8:00 - 14:00
O NAMA

Babić gradnja

 
Babić gradnja iz Poreča bavi se gradnjom svih vrsta građevinskih objekata od temelja do krova te adaptacijom na području cijele Istre. Specijalizirani smo za rad po principu ključ u ruke. 

Gotovo da i nema građevinskih radova koje ne znamo izvesti: tesarstvo, postavljanje knaufa, šalovanje, armiranje, betoniranje, zidanje, krovopokrivanje, postavljanje izolacija, fasada, renovacije starih stambenih objekata, postavljanje okućnice, nadstrešnice itd.  
 
Adaptacija stanova, Poreč

Izolacija, knauf i fasade


Bitan element toplinske zaštite je kvalitetno izvedena izolacija zidova. Zidovi nisu samo za dekoraciju, njihova je funkcija i ušteda energije i održavanje temperature unutar kuće. Stoga je jako važno da izolacija bude adekvatno postavljena.
 
Knauf ploče, kao dio fasade idealan su izbor za izolaciju. Bilo da krećemo od novogradnje ili adaptacije, knauf ploče lijepimo i dodatno pričvršćujemo na podlogu kako bi vaš fasadni sustav imao optimalnu termo izolaciju. 
DJELATNOSTI

  • Adaptacija stanova
  • Od temelja do krova
  • Knauf
  • Izolacija
  • Fasade
  • Ključ u ruke
  • Istra
  • Građevinski radovi 
PROIZVODI I USLUGE

Adaptacija stanova


Adaptacija stanova, kuća ili pojedinih prostorija omogućit će vam ugodniji i kvalitetniji prostor za boravak. Pružamo vam stručnu pomoć prilikom renovacije, od planiranja prostora do odabira materijala i opreme. 

 Gradnja od temelja do krova,Poreč

Gradnja kuće od temelja do krova 


Ako gradite kuću i ne želite se zamarati angažiranjem raznoraznih majstora za pojedine radove, Babić gradnja pruža vam sve usluge građevinarstva. Po principu ključ u ruke gradnja kuće od temelja do krova postaje naša briga!  POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se