TRAŽIŠ? NAĐI.

SERVIS ZA ČIŠĆENJE CLEAN EXPRESS

Čistačica, dubinsko kemijsko čišćenje
Naziv poslovnog subjekta:    SERVIS ZA ČIŠĆENJE CLEAN EXPRESS
  Zoranićeva 18, Pula 52100
Općina  Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Tanja Knežević
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PO DOGOVORU
O NAMA

Servis za čišćenje Clean express: pouzdana čistačica u Puli za čišćenje uredskih i privatnih prostora


Servis za čišćnje Clean express Pula, nudi usluge čišćenja apartmana i kuća za odmor, ureda, privatnih kuća i stanova, stubišta te automobila. Posjedujemo strojeve za najpreciznije čišćenje i poliranje podnih obloga, dubinsko kemijsko čišćenje tapeciranog namještaja, madraca i tepiha. 
 

 
Čišćenje Pula
DJELATNOSTI

 • Čistačica Pula
 • Kemijsko čišćenje namještaja
 • Dubinsko čišćenje tepiha i tepisona
 • Čišćenje apartmana, kuća za odmor
 • Čišćenje stubišta
 • Čišćenje stanova
 • Čišćenje ureda
 • Pranje i poliranje podova
 • Pranje prozora
 • Pranje stakla i izloga
 • Kemijsko čišćenje automobila
 
CISTACICA PULA 
PROIZVODI I USLUGE

Čišćenje apartmana i kuća za odmor

Čišćenje apartmana, kuća za odmor i drugih smještajnih jedinica u turizmu, odgovoran je posao. Kvaliteta ispostavljene usluge utječe na ocjenu vašeg objekta, i toga smo svjesni! Upravo zato se svakom objektu posvećujemo kao da je jedini, kao da je naš! 
 
Po dogovoru s vlasnicima objekta, radimo osnovno čišćenje po dogovorenim stavkama. Po potrebi interveniramo i kod specifičnih situacija. Posjedujemo strojeve za specifična dubinska čišćenja tapeciranog namještaja i mehaničko čišćenje te poliranje podnih obloga. Stoga smo u svakom trenu spremni intervenirati kod nenadanih situacija - zaprljanja namještaja ili podnih obloga. Vaš objekt tako pripremamo za slijedećeg gosta u najkraćem roku! Čak i nakon nenadanih nezgoda uslijed veselih zabava...
 
Ciscenje nakon zabava, Pula

Čistoću vašeg smještajnog objekta prepustite profesionalcima! Nazovite nas odmah ili nam pošaljite UPIT
 

Čišćenje ureda i poslovnih prostora 

Čišćenje poslovnih prostora, ureda, prodavaonica, izloga vršimo redovno ili periodično, po dogovoru. Cijena čišćenja ovisi o kvadraturi i prirodi prostora, a za detalje ponude obratite na se telefonski ili pošaljite upit.
 

Čišćenje stubišta i stanova

 Čišćenje privatnih prostora obavljamo kompletno ili parcijalno - po dogovoru s vlasnikom prostora. U privatnim prostorima čistimo tapecirani namještaj, tepihe, kao i cijeli prostor, po dogovoru s klijentom. 
 
S predstavnicima stanara stambenih zgrada dogovaramo redovno održavanje stubišta i okoliša na tjednoj bazi. Cijena usluge ovisi o kvadraturi prostora i detaljima usluge. Javite nam se za dogovor, stojimo na raspolaganju!
 

ciscenje tapeciranog namjestaja pula

Čišćenje tapeciranog namještaja i automobila

Strojno dubinsko čišćenje tapeciranih površina: namještaja, madraca i automobila, naša je specijalnost. Za više informacija o detaljima usluge i cijeni, javite nam o kojem komadu namještaja se radi, materijalu tapeciranja te veličini istoga. Javit ćemo vam se u najkraćem roku.
  

Pranje i poliranje podnih obloga, pločica

Posjedujemo aparate za strojno čišćenje, pranje i poliranje podnih obloga. Stoga smo u mogućnosti izvršiti uslugu temeljitog čišćenja i poliranja svih podnih površina. Vršimo i završno građevinsko čišćenje - finalno čišćenje objekata nakon izgradnje. To uključuje i poliranje podnih obloga nakon žbukanja i bojenja zidova.

REFERENCE

 • Kuće za odmor
 • Apartmani
 • Stanovi, stubišta
 • Poslovni prostori, uredi
 • Prodavaonice, trgovine
 
cleaning lady pula  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se