TRAŽIŠ? NAĐI.

DALTON

Kozmetika, Rovinj, Dalton, njega kože, ljekovita kozmetika, Istra, problematična koža, akne, medicinska kozmetika
Naziv poslovnog subjekta:    DALTON
OIB:  98204384857
  Antonio Bronzina 2, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Manuel Zorzetti
www.erovinj.info/dalton
www.voxmaris.hr
http://www.dalton-cosmetics.com/
Pridruži se
O NAMA

Povijest Daltona započela je jednom ženom i njenom strasti za ljepotom i morem. U skoro četiri desetljeća svojom upornošću i predanim radom  Erika Bauer ostvarila je svoj san.


Stvorila je jedinstvene linije za njegu kože inspirirane teorijom evolucije i saznanjem da život proizlazi iz morskih dubina.

 

Potaknuta  uvjerenjem koje, kao što je poznato, zastupa Jacques Cousteau, poznati francuski pionir u istraživanju mora, Erika Bauer počinje dosljedno i temeljito pretvarati  svoj san u stvarnost: iskoristiti najbolje sastojke iz morskih dubina  i staviti ih u funkciju  ljepote, i na taj način  zatvoriti evolucijski krug.


 To je trenutak stvaranja Daltona!


Dolaskom na čelo tvrtke  Dalton, 1976 godine, položila je kamen temeljac za razvoj proizvoda za sistematsku i profesionalnu njegu kože, jer je ime Dalton  i tijekom prošlih vremena bio sinonim za kvalitetnu visokovrijednu kozmetiku "Made in Germany."

 

U vremenu u kojem je farmaceutska tehnologija još uvijek u povojima, Erika Bauer mudro koristi svoje znanje i tadašnje okolnosti pa  u narednim  desetljećima razvija cijelu paletu   proizvoda za njegu različitih  tipova kože.


Uvijek ostavši vjerna svom stavu: 
Kombinacija kompatibilnosti i učinkovitosti, temeljena na znanstvenim spoznajama i održivoj proizvodnji.

 

Njezin moto je: Praiskonska snaga mora za ljepotu Vaše kože!

 

DJELATNOSTI

 
Vox Maris d.o.o. je uvoznik i distributer za područje Hrvatske renomirane kozmetičke linije:

            DALTON

         BEAUTE DE LA MER


  • promoviramo proizvode
  • obavljamo prezentacije proizvoda i tretmana
  • organiziramo edukacije
Upoznajte kompletnu palete priozvoda vrhunske kozmetike po povoljnim cijenama.
 
Za sve informacije, posjetite nas ili kontaktirajte na brojeve:
  • 091 5279 684
  • 098 9263 330
  • ili nam pošaljite Upit
 

 
 
 
PROIZVODI I USLUGE

 

More je izvor života    

 

Polovinom 80-tih godina, uska povezanost  znanja o aktivnim sastojcima i iskustvo svakodnevnog korištenja, dovodi do nastanka novog  koncepta proizvoda: ljekovita kozmetika - kozmoceutika.

 

Zbog povećanja bolesti uzrokovanih novim stilom života i raznih alergija, naglo se povećava potreba za proizvodima za njegu koji su posebno prilagođeni  problematičnoj koži. Tako nastaju linije za rješavanje  kožnih problema :

Godine 1987. pojavljuje se prva verzija današnje Natural Correcteur linije; tada pod imenom Correcteur Vitamin A Cosmetic.


"Čak i ako Vaša koža više ništa ne podnosi, Natural Correcteur je uvijek rješenje"

- izraz  je koji su toj liniji dale kozmetičarke diljem svijeta, a njegova ga učinkovitost redovito opravdava, stoga je veoma cijenjen od strane korisnika.

 

Cijelu ponudu kozmetike Dalton pogledajte u Asortimanu.

 

 


 

REFERENCE

U posljednja četiri desetljeća razvoj je rapidan  - u zemlji i inozemstvu. V sredinom 1980-ih uspjeh branda više nije ograničen samo na zemlje njemačkog govornog područja.


Tako su osvojena prva dva dva europska tržišta, Švicarska i Cipar. Ubrzo nakon toga, u kasnim 1980-ih, započinje prvi poslovni odnos s UAE, kao prve zemlje na Bliskom istoku.  


Početkom 1990. godine uslijedio je početak poslovanja s azijskim partnerima u Tajvanu, Hong Kongu, Singapuru i Južnoj Koreji.

 

Interes za profitabilan brend kvalitete"Made in Germany" kontinuirano raste, DALTON se nalazi u najboljim hotelima i specijaliziram kozmetičkim institutima i ljekarnama diljem svijeta.

  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DALTON" se nalazi u ovim kategorijama
Kozmetika, Rovinj, Dalton, njega kože, ljekovita kozmetika, Istra, problematična koža, akne, medicinska kozmetika

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se