Pošalji upit
Slanje…

ORTODONCIJA - FIKSNI I MOBILNI APARATIĆI ZA ZUBE

Ortodontska terapija fiksnim ili mobilnim aparatićima za zube - dogovorite konzultacije i prvi pregled!
Imate li krive zube, ispraviti ih možete bez obzira na dob terapijom fiksnim ili mobilnim aparatićima.
 
FIKSNI ORTODONTSKI APARATI
 
Za pacijente s većim nepravilnostima u položaju zubi, fiksni ortodontski aparati su najbolje rješenje. Fiksni aparatići sastoje se od standardnih bravica koje se lijepe na zube i povezuju žicom, te se time omogućuju predvidljiviji i efikasniji rezultati.
 
Iako su fiksno zalijepljeni za zube i ne mogu se izvaditi tijekom terapije, fiksni aparati predstavljaju nezamjenjivo, pouzdano rješenje za kompleksne ortodontske korekcije.
 
MOBILNI APARATIĆI - PROZIRNE UDLAGE ZA ZUBE
 
Ako su nepravilnosti u položaju zuba manje, korekcija se može izvršiti i mobilnim aparatićima koji se nose 23h dnevno. Skidaju se samo za vrijeme jela i održavanja oralne higijene zubi, a za rezultate je ključna disciplina pacijenta.
 
Ove udlage su skoro pa nevidljive, što ih čini izvrsnim izborom za pacijente koji žele diskretan način korekcije. Prednost mobilnih aparatića leži i u jednostavnoj higijeni, budući da se mogu lako skinuti i očistiti.
 
Više informacija pronađite na našoj web stranici ili pošaljite upit!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više