TRAŽIŠ? NAĐI.

DOM ZA STARIJE OSOBE BARBARA

Dom za starije, smještaj, medicinska skrb, dnevni, poludnevni boravak
O NAMA

Dom za starije osobe Barbara, Pula

 
Dom za starije osobe Barbara otvoren je 2015. godine u Puli. Nalazimo se u mirnom naselju Dolinka, u ulici Špiljavac, na samo 5 minuta vožnje od središta grada.  

Novo opremljene sobe, ugodan ambijent, kratka udaljenost od gradske buke i vreve te povrh svega individualan i srdačan pristup svakom stanovniku doma omogućavaju kvalitetan i ispunjen život u trećoj životnoj dobi. Svim korisnicima želimo olakšati prilagodbu na novi život, trudimo se da zadrže vedrinu i osjećaju se kao kod kuće. 
 
 
 

Dnevni i poludnevni boravak za starije osobe 


Kada vaša obitelj nije u mogućnosti provesti cijeli dan sa starijom osobom, moguće je dogovoriti privremeni smještaj kroz nekoliko sati. 

Dom za starije osobe Barbara okružen je zelenilom, mirom i tišinom, stoga su dnevni i poludnevni boravak ovdje u potpunosti nesmetani. Veliko dvorište prepuno biljaka i šarenog cvijeća, staza za šetnju oko kuće i natkrivena terasa izmamit će vaše najdraže na druženje na svježem zraku i suncu. 
 
 Smještaj za starije osobe, Pula
 
Kako bi naši korisnici kvalitetno proveli vrijeme, često organiziramo igraonice, kreativne radionice, proslave rođendana, blagdana, te po želji ispunjavaju se vjerske potrebe. Starije osobe koje obožavaju boravak na otvorenom, uz pomoć, mogu sudjelovati u uređivanju vrta, njegujući i zalijevajući bilje. 

Životinje pomažu u smanjenju stresa i uvijek su dobro društvo. U domu za starije Barbara imamo nekoliko kućnih ljubimaca kojima su imena nadjenuli unuci i praunuci naših korisnika. Tu su pas Ben, mačke Twiggy, Micek i Žućo te zečići Lidija, Vesna, Petar, Mrvica, Slatkiš... 
 
 Za sve informacije o smještaju u domu i slobodnim mjestima, nazovite nas ili pošaljite upit
DJELATNOSTI

  • Dom za starije osobe
  • Smještaj za starije i nemoćne
  • Medicinska skrb
  • Dnevni, poludnevni boravak
  • Pula
PROIZVODI I USLUGE

Medicinska skrb


Korisnicima doma medicinska skrb i njega dostupni su 24 sata na dan. Vaši najmiliji uvijek su pod budnim okom kvalificiranog medicinskog osoblja. Smještaj u domu podrazumijeva i nadzor liječnika obiteljske medicine i psihijatra te rad s radnim i fizikalnim terapeutom
 
Tijekom boravka u domu, našim su štićenicima na raspolaganju štake, hodalice, kolica, skala mobil i ostala ortopedska pomagala koja im olakšavaju kretanje po kući i dvorištu. 

Jako je bitno da se u trećoj dobi održava pokretljivost mišića, stoga se svakodnevno provode individualne i grupne vježbe prilagođene dobi i mogućnostima štićenika. A kako bi i u zlatnoj dobi uvijek izgledali tip-top, u posjet dolaze frizer te pediker!
 
 Medicinska skrb, Pula
 

Smještaj za starije osobe, Pula


U domu ima 10 spavaćih soba (jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih) za smještaj pokretnih, polupokretnih i nepokretnih osoba. Sve su opremljene električnim krevetima, noćnim ormarićima i stolićima za hranjenje, a imaju vlastite kupaonice prilagođene potrebama starijih i nemoćnih osoba. U svakoj se sobi nalaze klima uređaj, centralno grijanje, televizija i Wi Fi veza. 

Kreveti teže pokretnih i nepokretnih osoba opremljeni su antidekubitalnim madracima koji se ritmičkom izmjenom tlaka prilagođava pacijentu, njegovoj težini i položaju ležaja. 
 
Vašim roditeljima, bakama i djedovima i dragim osobama osigurana su 5 obroka dnevno. Ukusnu hranu pripremamo prema normativima za prehranu starijih osoba, a bazira se na mediteranskoj kuhinji. Također, obroke prilagođavamo i individualnim potrebama svake osobe. 

Naši korisnici su naša obitelj! POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"DOM ZA STARIJE OSOBE BARBARA" se nalazi u ovim kategorijama
Dom za starije, smještaj, medicinska skrb, dnevni, poludnevni boravak, Pula starački dom

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se