TRAŽIŠ? NAĐI.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE MERI

Starački dom, za starije i nemoćne, Pula, Istra, skrb
Naziv poslovnog subjekta:    DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE MERI
  De Franceschijeva 80, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Marina Poldrugovac
https://www.eistra.info/dom-za-starije-meri/
Pridruži se
O NAMA

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE MERI


Obiteljski dom za starije i nemoćne Meri smješten je u obiteljskoj kući s velikom okućnicom okruženom zelenilom. Nalazimo se na mirnoj lokaciji u Puli koja našim štićenicima pruža mir i osjećaj sigurnosti.
 
Cilj našeg doma za starije jest pobrinuti se da osobe starije životne dobi imaju kvalitetan život i primjerenu skrb izvan kruga obitelji. 

Pružamo usluge smještaja, skrbi o zdravlju, fizikalne terapije, prehrane, održavanja osobne higijene, raznih radnih aktivnosti i pomoći osobama treće dobi. Svojim štićenicima pružamo i uslugu posjete i pomoći u kući te mogućnost hitnog prijema unutar 24 sata. 
 
Dom za starije i nemoćne Pula 

Uz individualan pristup svakom štićeniku, primjerenu skrb, kvalitetnu uslugu i srdačno osoblje starost može biti vesela i ljepša. 
 

Skrb o štićenicima doma


Štićenici doma za starije i nemoćne Meri imaju potrebnu skrb 24 sata dnevno. Naše medicinsko osoblje i njegovatelji uvijek su na raspolaganju. Kako bi vašim najmilijima boravak bio što ugodniji i lakši, uz usluge smještaja i zdravstvene skrbi, organiziramo i radne aktivnosti, vježbe te druženja u prostorima doma, na velikim balkonima i okućnici od 2 000 m2.
 
Unutar objekta nalazi se i kuhinja u kojoj pripremamo domaća jela, a mediteranska kuhinja svima je omiljena. Prema utvrđenim normativima za prehranu starijih osoba svakodnevno služimo 3 glavna obroka (doručak, ručak, večera) i 2 međuobroka

Za sve informacije o domu i skrbi o starijim i nemoćnim osobama slobodno nas kontaktirajte
DJELATNOSTI

 • Dom za starije i nemoćne
 • Starački dom
 • Skrb o starijim osobama
 • Zdravstvena njega
 • Stacionar
 • Briga o bolesnima
 • Obiteljski dom
 • Zdravstvena skrb za teže pokretne i nepokretne osobe
 • Fizikalna terapija
 • Pomoć u kući
 • Pula
 • Istra
PROIZVODI I USLUGE

Smještaj u domu za starije i nemoćne, Pula


Nalazimo se u obiteljskoj kući na Verudi Porat, a njegu pružamo štićenicima iz Pule i cijele Istre.
 
Dom za starije i nemoćne Meri raspolaže s 18 kreveta, uz mogućnost smještaja u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Svaki kat raspolaže s jednom kupaonicom i nekoliko soba za ukupno 9 osoba. Zahvaljujući skalamobilu za invalide, teško pokretne i nepokretne osobe mogu se bez problema kretati s jednog kata na drugi. 

Starački dom, Pula, Istra
 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE MERI" se nalazi u ovim kategorijama
Starački dom, za starije i nemoćne, Pula, Istra, skrb, stacionar, obiteljski dom, skrb o starijim osobama, fizikalna terapija, zdravstvena njega

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se