TRAŽIŠ? NAĐI.

VICTUS ATTINIANUM

Elektroinstalacije, instalacija struje u kući, servis, održavanje bazena, bazenske vode
O NAMA

Victus Attinianum - elektroinstalacije Pula

 
Tvrtka Victus Attinianum osnovana je 2019. u Puli. U fokusu našeg poslovanja su elektroinstalacije i instalacija struje u kući. Usto, naša je glavna djelatnost i servis i održavanje bazena i bazenske vode te ugradnja bazenske tehnike. 
 
Svojim klijentima pružamo usluge izvođenja, servisa i ugradnje elektroinstalacija i uređaja, kao i uklanjanje kvarova u poslovnim i stambenim zgradama. 
 
Elektroinstalacije, Pula 
 
Prilikom postavljanja elektroinstalacija, potrebno je razlikovati one jake i slabe struje. Izrada jake struje podrazumijeva: postavljanje sustava grijanja, razvodnih ploča, rasvjete, klimatizacijskih sustava, izjednačavanje potencijala i uzemljenje, postavljanje utičnica i prekidača, ugradnju upravljačkih ormara u stambenim, javnim i poslovnim zgradama. 

Izrada slabe struje obuhvaća strukturno kabliranje, provođenje komunikacijskih kablova, univerzalno ožičenje, postavljanje telefonskih i komunikacijskih linija, telekomunikacijskih ormara, videonadzora, interfona, videofona, antenskih sustava. 

Naš asortiman dolazi od vodećih svjetskih marki: 
 
ABBG MM
BM Group
Guzzini
Disano illuminazione
Legrand
ElematicPhillips
ElicentSchneider Electric
ElettrocanaliSiemens
FujitsuUrmet
GewissVimar

DJELATNOSTI

 • Elektroinstalacije
 • Instalacija struje u kući
 • Servis
 • Održavanje bazena, bazenske vode i opreme
 • Ispitivanje vode
 • Pula
PROIZVODI I USLUGE

Servis i održavanje bazena i bazenske vode


Mnogi danas nemaju dovoljno vremena adekvatno se posvetiti brizi o bazenu, njegovoj čistoći i elementima. Prestanete li voditi brigu o tome, nečista voda i kvarovi opreme mogli bi vam zadati glavobolje.
 
Naš tim instalatera obavit će profesionalni servis i održavanje bazena, bazenske vode i hidromasažnih kada, provjeriti potrošne dijelove i zamijeniti ih novima u kratkom roku. 
 
Servis i održavanje bazena, Pula 

Održavate li vaš bazen i zimi? Pravilna konzervacija vrlo je važna kako bi svi elementi ostali očuvani do sljedeće sezone kupanja. Osim servisa, izmjerit ćemo veličinu te izraditi pokrivač kojeg ćemo montirati preko bazena kako bi on bio zaštićen tijekom cijele zime.
 
Servis i odražavanje bazena i bazenske vode lakši su uz proizvode renomiranih proizvođača: 
 
AstralPoolNibe
Balboa
Speck pumps
Brilix 
Sugar valley
Cepex
Welldana
Etatron
Zodiac
HotSpring


REFERENCE

 • Vila Ula-Škatari
 • Vila Una-Škatari
 • Luxury Rental -Pješčana Uvala
 • Casa Bassano-Pula
 • Apartmani Nataša-Valbandon
 • Kuća Ines Kvasina-Mali Vareški POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se