TRAŽIŠ? NAĐI.

ELMA - AS

Elektroinstalacije, montaža klima, autodizalica, elektromontaža, održavanje javne rasvjete

Pametna kuća - instalacije za veću udobnost, sigurnost i uštedu energije


Koliko ste puta razmišljali jeste li zatvorili prozore, ugasili svijetla ili plin? Pametna kuća sve to radi umjesto vas - učinkovito upravlja tehnologijom u vašem domu, u skladu s vašim potrebama i željama. Sustav pametne kuće prisutan je već duže vrijeme na stranom tržištu, a kod nas je riječ o rastućem trendu.

U razgovoru s Adrijanom Starićem, vlasnikom obrta za elektroinstalacije Elma-As, bolje smo se upoznali s prednostima pametne kuće.

-Pametna kuća je koristan alat budući da se prilagođava potrebama i željama ukućana. Nekada je sustav automatizacije bio luksuz viđen jedino u inozemstvu. Danas, ljudi uviđaju prednosti pametne kuće te se sve više interesiraju za ugradnju inteligentnog sustava u vlastitom domu, kazao je Starić čiji se obrt može pohvaliti i radom za prestižni Hotel Kempinski.

Pametna kuća osmišljena je radi veće udobnosti, sigurnosti i uštede energije. Programirana je da „pamti" vaše navike što omogućava ukućanima veći komfor.
 
Više nije potrebno „juriti" kući jer niste zatvorili prozore, već odsada možete upravljati vlastitim domom putem telefona, preko Interneta, iz ureda ili auta. Nivo inteligencije sustava ovisi o vama i vašim potrebama – od spuštanja roleta i zatvaranja prozora, preko paljenja audio i video-sustava, reguliranja hlađenja i grijanja do uključivanja alarma. Sve to i još mnogo više nudi pametna kuća.

Kako je kazao Starić, svoje dosadašnje iskustvo u ugradnji sustava pametne kuće, ali i drugih elektroinstalacijskih radova, temelje na dugogodišnjem uspješnom poslovanju. Obrt broji sedam zaposlenih te je smješten u Sv. Lovreču gdje posluju od 1993. Ključ njihovog uspjeha leži u kvalitetnom i odgovornom radu te korištenju najkvalitetnijih materijala uz prihvatljive cijene na tržištu. 
U ponudi usluga nude i niz drugih elektroinstalacijskih radova – ugradnju gromobrana; montažu klima-uređaja, postavljanje antenskih, satelitskih, telefonskih i parlafonskih instalacija; automatiziranje ulaznih i garažnih vrata; održavanje javne rasvjete i autodizalica.

Za sva pitanja i savjete, obratite se obrtu Elma-As.
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"ELMA - AS" se nalazi u ovim kategorijama
Elektroinstalacije, instalacije jake i slabe struje, autodizalica, elektromontaža, održavanje javne rasvjete, klima uređaji, instalacije, antenske, parlafonske, satelitske, telefonske, Istra, Sv. Lovreč

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se