Pošalji upit
Slanje…
O nama

Bilanović, Poreč: postavljanje fasada; stiropor fasada i fasada od kamene vune te strojno žbukanje 

Fasader Bilnaović iz Poreča bavi se izradom fasada; stiropor fasada i fasada od kamene vune, strojnim žbukanjem, te soboslikarskim radovima.
Kompletnom toplinskom zaštitom i postavljanjem fasade na obiteljskim kućama moguće je smanjiti energetsku učinkovitost i do 50%. 

Tim stručnjaka i majstora fasadera tvrtke Bilanović svojim iskustvom, kvalitetnim radom i referencama stoji vam na raspolaganju za savjet i odabir kvalitetnog fasadnog sustava. 

Cijena fasade ovisi o debljini sloja stiropora, kod veće debljine veća je i ušteda energije. Debljina toplinske izolacije ovisi o vrsti materijala od koje je zid sazidan ali i lokacije na kojoj se objekt nalazi. Završni dekorativni slojevi mogu biti neutralni, pastelni ili izraženiji, prema vašim preferencijama i okolini u kojoj se obiteljska kuća ili zgrada nalazi.
Djelatnosti
  • Fasader
  • Postavljanje demit fasade
  • Stiropor fasada
  • Fasada od kamene vune
  • Strojno žbukanje
  • Izrada estriha strojne glazure
  • Soboslikar/ Pitur/ Bojanje
  • Poreč/Istra
Strojno žbukanje 

Izrada estriha i strojne glazure


Specijalizirani smo tim za strojne glazure ili cementni estrih. Strojne glazure su najbolje rješenje za poravnavanje podova.
Električnim gleterima, zaglađuje se cementna glazura te se tako dobije glatki sloj prikladan za daljnje postavljanje materijala po želji.

Soboslikar/Pitur/Bojanje zidova

 
Specijalizirani smo za tim majstora za soboslikarske radove. Bojanjem stana i izborom modernih boja može se kompletno oplemeniti i promijeniti prostor.

Edukacijom, iskustvom i kvalitetnim radom, svakom novom bojanju zidova pristupamo sa velikom strašću i pedantnošću.
Skidamo staru boju ili tapete, impregniramo zidove, gletamo te farbamo zidove bojama po vašoj želji.

Pitur Poreč 

Unutarnje i vanjsko strojno žbukanje

 
Strojno žbukanje izvodimo uz pomoć posebnih strojeva i vrsta žbuka, tako razlikujemo gips-vapneno i cementno-vapneno strojno žbukanje. Gips vapneno strojno žbukanje koristi se za sve vrste zidova i stropova, kao odlična podloga za daljnje soboslikarske radove. Cementno-vapneno strojno žbukanje bolje podnosi vlažne uvjete, stoga se preporučuje njezino korištenje u sanitarnim čvorovima i podrumima.
Proizvodi i usluge

Fasader; postavljanje demit fasade: fasade od stiropora ili kamene vune 

 
Demit fasade od stiropora ili fasada od kamene vune osim estetske vrijednosti, pridonose velikim uštedama na grijanju zimi i hlađenju ljeti. Tvrtka Bilanović iz Poreča jamči kvalitetu izvedbe i profesionalnost. Vremenski faktor na demit fasade ili fasade od kamene vune nemaju utjecaj, njihova trajnost je 30 godina.
 
Za objekte kojima je sigurnost od požara važan element pri gradnji, savjetujemo fasade na bazi prirodnih materijala, a to su fasade od kamene vune. Prednosti kamene vune su otpornost na vatru, negorivost, bolja zvučna izolacija i bolja paropropusnost.

Fasade izvodimo od stiropora ili kamene vune, postavljaju se tako što se lijepi fasadna ploča odgovarajućim ljepilom te se pričvršćuje tiplama. Nakon lijepljenja, obrađuju se vanjski kutovi sa mrežicama, a zatim se cijela fasada gleta ljepilom. Nakon sušenja fasada se impregnira, te se na kraju stavlja završni dekorativni sloj u boji po želji vlasnika.

Stiropor fasade Poreč
 
 Tvrtka Bilanović vaš fasader/pitur u Poreču.
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se