TRAŽIŠ? NAĐI.

G SERVIS PULA

Gorenje servis, rezervni dijelovi hladnjaka, štednjaka, perilica, sušilica rublja, suđa, bojlera, nape
Naziv poslovnog subjekta:    G SERVIS PULA
  Trg kralja Tomislava 8, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Matija Medica
www.eistra.info/gorenje_servis_pula/
  RADNO VRIJEME: ponedjeljak - petak 07:00 h - 15:00 h | subota 08:00 h - 12:00
O NAMA

G SERVIS PULA d.o.o.  je servis Gorenje velikih i malih kućanskih aparata. Od osnivanja, uspješno organizira i razvija kvalitetan servis na području Pule i okolice.
Kvalitetno i brzo obavljamo usluge servisa za Gorenje proizvode.  
 
Naši će Vas serviseri vrlo rado savjetovati o korištenju te održavanju aparata. Osim usluga popravka Gorenje aparata, u našim servisima nudimo Vam i prodaju te ugradnju originalnih rezervnih dijelova jer samo na takav način možete osigurati kvalitetu i dugovječnost svojih aparata. Osiguravamo Vam na taj način funkcionalnost, pouzdanost, trajnost, sigurnost te ekološku prihvatljivost i prepoznatljivost.
 
Najvažnije vrijednosti prema kojima mjerimo i određujemo svoju ukupnu uspješnost su usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo kupca. Da bismo postizali i održavali te vrijednosti, svojim kupicima nudimo kvalitetne rezervne dijelove, kvalitetne usluge servisiranja, uz konkurentne cijene. Isporučujemo proizvode i usluge koji zadovoljavaju zahtjeve i potrebe naših kupaca i korisnika. Poštujemo zakonske i druge propise koji se odnose na našu djelatnost i odnos prema društvenoj zajednici.
 
 
Pozovite nas i naš stručni tim će u najkraćem roku izaći na teren u susret Vašim potrebama.

DJELATNOSTI

Elektro servis
Popravak električnih kućanskih aparata
Prodaja rezervnih dijelova 

 
- GORENJE - Grupa Gorenje spada u vodeće europske proizvođače kućanskih aparata s tehnološki naprednim, vrhunski oblikovanim i energetski učinkovitim modelima

- KӦRTING - Körting je brand za aktivne osobe koje očekuju godine funkcionalnosti i pouzdanosti u svojim domovima. Cjenovna pristupačnost i kvaliteta razuman su odabir onih koji misle pametno. To je izbor koji osigurava solidnu podršku očekivanoj kvaliteti življenja, bez potrebe za kompromisom i odricanjima na drugim životnim zadovoljstvima.
 
- ASKO - Asko proizvodi i profesionalne perilice i sušilice rublja su za zahtjevne korisnike kao što su samoposlužne praonice, tvrtke za čišćenje, hoteli, marine, kampovi, razne zdravstvene i obrazovne institucije. Ovi aparati zadovoljavaju brojne specifične zahtjeve profesionalnih korisnika, s naglaskom na trajnost jer se koriste svakodnevno i višekratno tijekom dana. 
PROIZVODI I USLUGE

Popravak i servis:
Perilica rublja
Perilica suđa
Hladnjaka
Zamrzivača
Štednjaka
Pećnica
Bojlera
Mikrovalne
Usisavača
Kuhinjskih napa
Ploča za kuhanje

REFERENCE
 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"G SERVIS PULA" se nalazi u ovim kategorijama
Servis, rezervni dijelovi hladnjaka, štednjaka, perilica, sušilica rublja, suđa, bojlera, grijač, nape, Gorenje servis

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se