Pošalji upit
Slanje…
O nama

Infinity Color - fasaderski i soboslikarski radovi

Infinity Color obrt iz Pazina specijaliziran je za fasaderske, ličilačke, soboslikarske i suhomontažne radove. Osim klasičnog bojanja zidova, bavimo se i dekorativnim tehnikama bojanja čime se postižu posebni vizualni efekti. 
 
fasaderski radovi
 
Klijentima nudimo vrhunsku i pedantnu uslugu postavljanja fasade, renovacije stare fasade i postavljanja fasadnih štukatura. Također, vršimo montažu gipsanih ploča i nudimo uslugu bojanja cijelog prostora klasičnim ili dekorativnim tehnikama.
 
Kontinuirano se educiramo o novim tehnikama, materijalima i trendovima te smo u mogućnosti ispuniti većinu vaših zahtjeva i želja. 
 
U radu koristimo najkvalitetniju opremu, alat i materijale kako bi vaša fasada, unutarnji zidovi, knauf pregrade i drugi uspješno završeni projekti bili dugoročno funkcionalni, a boje postojane. 

Dekorativne tehnike bojanja 

Specijalizirani smo za dekorativno bojanje zidova raznim tehnikama. Za drugačiji efekt na zidovima potrebne su specijalne vrste boja, a u našem radu koristimo se najkvalitetnijima na tržištu - San Marco bojama i premazima
 
bojanje zidova istra
 
U mogućnosti smo ponuditi slijedeće tehnike bojanja: Velotura San Marco, Velotura Marco Polo, Cadoro i Perlacceo
 
Dekorativne tehnike bojanja prostoriju obogaćuju karakterom i elegancijom. 
 
Želite li najvišu kvalitetu izvedbe soboslikarskih, fasaderskih i suhomontažnih radova, kontaktirajte nas

Djelatnosti
 • Izrada fasade 
 • Renoviranje fasade
 • Popravak fasade
 • Fasadne štukature
 • Soboslikarski radovi
 • Dekorativne tehnike bojanja
 • Bojanje vrata i štokova
 • Suha gradnja
 • Gipsane ploče
 • Postavljanje knaufa
 • Pregradni zidovi
Proizvodi i usluge

Izrada fasade 

Svojim klijentima nudimo izradu fasade na novim i starim objektima, renovaciju i uklanjanje fasade, izolaciju terase i postavljanje termo izolacije.
 
Naši stručni fasaderi temeljito izvode sve pripremne i završne radove na fasadi te svakom projektu pristupaju s pažnjom što garantira uslugu na visokom nivou. 
 
priprema povrsine za bojanje zida

Soboslikarski radovi 

Znanje, preciznost, odgovarajući alat i kvalitetan materijal nezaobilazni su elementi svakog uspješnog soboslikarskog projekta.  
 
Infinity Color pruža profesionalne usluge izvođenja kompletnih soboslikarskih radova, bojanja zidova svih unutarnjih prostorija, bojanje vrata i štokova te dekorativno bojanje zidova raznim tehnikama. 
 
Naša usluga uključuje temeljitu zaštitu svih površina u prostoriji, uklanjanje starih premaza, izravnavanje površina, gletanje i krečenje
 
postavljanje knaufa

Postavljanje knaufa

Gipsane ploče popularan su izbor kod izrade pregradnih zidova i oblaganja postojećih zidova. Osim kod renovacije stambenih i poslovnih prostora, koriste se i za izradu dekorativnih elemenata.
 
Klijentima nudimo kvalitetnu, učinkovitu i brzu izvedbu svih radova suhomontaže, pregradnih zidova, spuštenih stropova, zidnih polica i sl. Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se