TRAŽIŠ? NAĐI.

KECMAN FASADE I ŽBUKANJE

Fasader, strojno žbukanje, knauf, spušteni stropovi
Naziv poslovnog subjekta:    KECMAN FASADE I ŽBUKANJE
  Vladimira Nazora 13, Umag 52470

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Zoran Kecman
https://www.eistra.info/kecman-fasade/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: 08:00 - 16:00
O NAMA

Kecman fasade i žbukanje

Profesionalnost i 16-godišnje iskustvo čine Kecman fasade i žbukanje poželjnim partnerom ako vam je potrebna pomoć u izgradnji fasade ili strojnog žbukanja unutarnjih i vanjskih površina. Svoje usluge vršimo brzo i kvalitetno, a najvažnije nam je zadovoljstvo klijenata. 

Naš tim svojim dugogodišnjim iskustvom i neprekidnim radom doprinose visokom standardu i kvaliteti završnog proizvoda. Radove izvodimo s najkvalitetnijim materijalima i bojama te poštujemo sve želje naših klijenata. Svakom poslu pristupamo profesionalno i u skladu s pravilima struke, a nastojimo posao završiti u što kraćem vremenu. 

Fasaderske usluge Umag

Fasada je termoizolacijski sistem koji ima zaštitnu i estetsku ulogu na objektu. Fasadni sustavi uz estetsku funkciju imaju i ulogu toplinske zaštite. 
Pružamo profesionalnu uslugu fasaderskih radova i budite sigurni da ćemo opravdati vaše povjerenje.
 

Strojno žbukanje Umag

Najmoderniji, najracionalniji i troškovno najpovoljniji način žbukanja je upravo strojno žbukanje. Glavni cilj strojnog žbukanja je zaštita zidova te dobivanje ravne površine za daljnju obradu. 
Neke od vrsta strojnih žbuka koje izvodimo su: gipsano-vapnena strojna žbuka,  vapneno-cementna strojna žbuka, cementna strojna žbuka, toplinska strojna žbuka i sanacijska strojna žbuka.  

Ugradnja spuštenog stropa u Umagu

Ako ste razmišljali o preuređenju interijera, vjerojatno ste razmatrali mogućnost ugradnje spuštenog stropa. Spušteni stropovi izrađeni od gips kartonskih ploča idealno su rješenje za brzo uređenje interijera i za adaptaciju starijih objekata. Nudimo vam uslugu izgradnje spuštenih stropova kako biste na kvalitetan i brz način prekrili stropne konstrukcije i instalacije.

Zašto ćete odabrati upravo nas? Zato jer mi gradimo najbolje što znamo za vas.
DJELATNOSTI

Nudimo vam usluge izgradnje fasade, strojnog žbukanje unutarnjih i vanjskih površina te usluge ugradnje spuštenog stropa.
 
PROIZVODI I USLUGE

  • Fasade / Fasader
  • Strojno žbukanje unutarnjih i vanjskih površina
  • Knauf / Knaufer
  • Spušteni stropovi
  • Završni građevinski radovi POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"KECMAN FASADE I ŽBUKANJE" se nalazi u ovim kategorijama
Fasader, strojno žbukanje, knauf, knaufer, spušteni krovovi, Umag, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se