TRAŽIŠ? NAĐI.

J & H d.o.o.

knjigovodstveni servis, računovodstvo, financijsko, porezno savjetovanje
Naziv poslovnog subjekta:    J & H d.o.o.
OIB:  46387646780
  Mletačka 14, Pula 52 100
Općina  Pula
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sena Devović
https://www.eistra.info/knjigovodstvo-j-h/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08:00 - 16:00
O NAMA

 

J & H d.o.o. za računovodstvo i knjigovodstvo

J & H d.o.o sa sjedištem u Puli pruža računovodstveno - knjigovodstvene usluge. Vodimo  poslovne knjige, knjiženjem poslovne dokumentacije i sastavljanjem poslovnih izvještaja za male, srednje i velike poduzetnike u skladu s propisima RH. Redovito smo u kontaktu s klijentima kako bi osigurali pravovremenu i točnu obradu podataka kao i predaju mjesečnih i godišnjih prijava i izvješća.

Fizičkim osobama nudimo pomoć pri ispunjavanju porezne prijave kao i INO-DOH obrasca
 
Cilj nam je ostvariti dugoročne odnose s našim klijentima. Bilo da trebate pomoć kod pokretanja vašeg poslovanja ili želite pozitivne promjene, pošaljite nam upit ili nas nazovite u uredovno radno vrijeme na broj 098 973 5195, kako bi dogovorili termin za sastanak i moguću suradnju.
 

J & H d.o.o. vaš je idealni partner u poslovanju!
 
 

 

DJELATNOSTI

  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Sastavljanje poslovnih izvještaja
  • Računanje poslovnih rezultata
  • Analize financijskog stanja
  • Financijsko savjetovanje
  • Porezno savjetovanje
  • Ispunjavanje porezne prijave
PROIZVODI I USLUGE

Knjigovodstvo

Nudimo vam usluge računovodstva i knjigovodstva. Za svoje klijente, između ostalog, radimo evidenciju dugovanja i potraživanja,  naplatu potraživanja, obračun PDV-a i plaća, elektronsko plaćanje, izradu faktura i mnoge druge knjigovodstveno-računovodstvene poslove. Osim toga nudimo i vođenje poslovnih knjiga za iznajmljivače - rezidente i nerezidente.

Računovodstvo

Računovodsvo je  ključno na putu do vašeg poslovnog uspjeha. Poznavanje  propisa omogućit će Vam  maksimalnu dobit u u poslovanju.

Poslovno savjetovanje

Odlučite li otvoriti obrt ili vlastito poduzeće mnogo je toga što bi trebali znati.  J & H d.o.o. Pula, upoznat će vas s propisima, pomoći vam prikupiti potrebnu dokumentaciju i  dati sve potrebne poslovne i financijske savjete POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se