Pošalji upit
Slanje…

J & H d.o.o.

knjigovodstveni servis, računovodstvo, financijsko, porezno savjetovanje

Sena Devović
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
Galerija
O nama

J & H d.o.o. za računovodstvo i knjigovodstvo

J & H d.o.o sa sjedištem u Puli pruža računovodstveno - knjigovodstvene usluge. Vodimo  poslovne knjige, knjiženjem poslovne dokumentacije i sastavljanjem poslovnih izvještaja za male, srednje i velike poduzetnike u skladu s propisima RH. Redovito smo u kontaktu s klijentima kako bi osigurali pravovremenu i točnu obradu podataka kao i predaju mjesečnih i godišnjih prijava i izvješća.

Fizičkim osobama nudimo pomoć pri ispunjavanju porezne prijave kao i INO-DOH obrasca
 
Cilj nam je ostvariti dugoročne odnose s našim klijentima. Bilo da trebate pomoć kod pokretanja vašeg poslovanja ili želite pozitivne promjene, pošaljite nam upit ili nas nazovite u uredovno radno vrijeme na broj 098 973 5195, kako bi dogovorili termin za sastanak i moguću suradnju.
 

J & H d.o.o. vaš je idealni partner u poslovanju!
 
 

 

Djelatnosti
  • Vođenje poslovnih knjiga
  • Sastavljanje poslovnih izvještaja
  • Računanje poslovnih rezultata
  • Analize financijskog stanja
  • Financijsko savjetovanje
  • Porezno savjetovanje
  • Ispunjavanje porezne prijave
Proizvodi i usluge

Knjigovodstvo

Nudimo vam usluge računovodstva i knjigovodstva. Za svoje klijente, između ostalog, radimo evidenciju dugovanja i potraživanja,  naplatu potraživanja, obračun PDV-a i plaća, elektronsko plaćanje, izradu faktura i mnoge druge knjigovodstveno-računovodstvene poslove. Osim toga nudimo i vođenje poslovnih knjiga za iznajmljivače - rezidente i nerezidente.

Računovodstvo

Računovodstvo je  ključno na putu do vašeg poslovnog uspjeha. Poznavanje  propisa omogućit će Vam  maksimalnu dobit u u poslovanju.

Poslovno savjetovanje

Odlučite li otvoriti obrt ili vlastito poduzeće mnogo je toga što bi trebali znati.  J & H d.o.o. Pula, upoznat će vas s propisima, pomoći vam prikupiti potrebnu dokumentaciju i  dati sve potrebne poslovne i financijske savjete
Novosti

Poslovno savjetovanje

Konzultacije...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se