Pošalji upit
Slanje…
O nama

Kudić Projekt d.o.o. - stručnjaci za projektiranje, nadzor i consulting

Tvrtka Kudić Projekt d.o.o. iz Pule specijalizirana je za projektiranje svih vrsta građevina, izradu idejnih, glavnih te izvedbenih projekta.
 
Naš stručan tim čine inženjeri i arhitekti s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju raznih projekata privatnih i poslovnih namjena.
 
arhitekti pula
 
Bez obzira na vrstu i veličinu projekta, krajnji nam je cilj visoka kvaliteta izvedbe i zadovoljstvo klijenta

Idejni, glavni i izvedbeni projekti

Za vas izrađujemo idejni projekt potreban za izdavanje Rješenja o uvjetima građenja te za dobivanje lokacijske dozvolu. Glavni projekt izrađujemo u skladu s idejnim projektom, a sadrži usklađene projekte kojima se dokazuje ispunjenje svih zahtjeva za gradnju.
 
Izvedbenim projektom razrađujemo tehničko rješenje glavnog projekta, a spada pod obveznu dokumentaciju koju je potrebno imati na gradilištu.
Djelatnosti
  • Arhitektonsko projektiranje
  • Stručni nadzor
  • Consulting
  • Izrada idejnih, glavnih i izvedbenih projekata za gradnju
  • Etažni elaborati
  • Arhitektonski snimak za legalizaciju, ozakonjenje
  • Stručni nadzor nad gradnjom
Proizvodi i usluge

Izrada etažnih elaborata i consulting

Pružamo uslugu izrade etažnog elaborata koji je potreban za definiranje svih dijelova nekretnine i međuvlasničkih odnosa. Etažiranjem objekta omogućuje se upisivanje u zemljišne knjige i legalan promet nad nekretninom.
 
arhitektonsko planiranje
 
Naše usluge uključuju i konzultiranje klijenata koje obuhvaća analizu konkretnih lokacija, analizu uvjeta građenja prema prostorno planskoj dokumentaciji i ostalo savjetovanje vezano za izgradnju objekata.
 
Za sva pitanja kontaktirajte nas putem obrasca za upit ili nas nazovite!Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više