Pošalji upit
Slanje…
O nama

Lipa Korta - Vaš partner za savršeno uređeni vrt!

Tvrtka Lipa Korta pruža vrhunske usluge uređenja vrtova i održavanja okoliša. Bilo da vam je potrebna košnja trave koja će održavati vaš travnjak besprijekornim ili želite postaviti živice i stabla koja će pružiti privatnost, mi smo tu da vam pomognemo.
 
Kontinuirano se educiramo i pratimo trendove u području uređenja vrtova i okoliša kako bismo vam osigurali vrhunsku uslugu.
 

Košnja trave i održavanje okućnica

Usluga košnje trave i održavanja okućnica pruža sveobuhvatno rješenje za očuvanje ljepote vrta. 

prilagođenim pristupom svakom okolišu postižemo ravnoteža između estetike, funkcionalnosti i očuvanja prirodnog okoliša.

Košnja trave je jedna od ključnih usluga koju nudimo. Redovito košenje travnjaka nije samo estetski važno, već i nužno za održavanje zdravog travnjaka. Koristimo najbolje kosilice i tehnike kako bi travnjak uvijek izgledao besprijekorno.

Usluga održavanja okućnica uključuje orezivanje grmlja i živica kako bi se osigurala pravilna forma biljaka te potaknuo njihov zdravi rast. Pružamo i usluge sadnje novih biljaka, cvijeća i ukrasnog zelenila kako bismo vaš vrt oplemenili novim bojama i mirisima.
 
Za sve informacije o našim uslugama i raspoloživim terminima, pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Održavanje kuća za odmor

 
Održavanje okoliša kuća za odmor pruža cjelovito rješenje za očuvanje ljepote i funkcionalnosti okoliša za vaše goste. 
 

Usluga uključuje redovito održavanje travnjaka, grmlja i živica kako bi okoliš uvijek izgledao njegovano i uredno. Pružamo i usluge sadnje i održavanja zelenih površina, cvijeća i ukrasnog bilja.

Mnogi vlasnici kuća za odmor ne žive u blizini nekretnine. Upravo zato pružamo i usluge cjelogodišnjeg održavanja nekretnina. 

Kompletna usluga brige i održavanja nekretnina obuhvaća još obilazak nekretnine, provjetravanje prostora, prikupljanje pošte, kontrolu brojila, obilazak nakon nevremena te generalno čišćenje

Za pouzdanu i profesionalnu brigu o vašoj nekretnini - pošaljite upit!
Djelatnosti

 • Košnja trave
 • Sadnja stabala i živica
 • Čišćenje zapuštenih trena
 • Uređenje okoliša
 • Sadnja zelenila, ukrasnog bilja, cvijeća
 • Oblikovanje živica i stabla
 • Čišćenje suhozida
 • Generalno čiščenje nekretnine
 • Orezivanje drveća
 • Održavanje okoliša kuća za odmor
 • Cijelo godišnje održavanje kuća
 • Održavanje okućnice
 • Kontrola brojila
 • Obilazak nekretnine
 • Uključivanje i isključivanje uređaja
 • Pula, Istra
Proizvodi i usluge

Čišćenje zapuštenih terena

Specijalizirali smo se za vraćanje ljepote i funkcionalnosti zapuštenih područja. S pažnjom ćemo očistiti teren i stvoriti prostor u kojem možete uživati.

Bez obzira na to jesu li tereni prekriveni gustim raslinjem, prepušteni rastu korova ili prekriveni raznim otpacima, obnoviti ćemo i osvježiti prostor koji je bio zapušten.

Orezujemo i uklanjamo divlje raslinje kako bismo oblikovali teren prema želji te stvorili prohodne staze i područja za buduće projekte i aktivnosti. Uz navedene usluge nudimo i čišćenje suhozida koje će zidovima vratiti svježinu i izgled kao novi. 

Koristimo najbolju opremu i ekološki prihvatljive metode za profesionalniji pristup čišćenju i uređenju terena. 
 
 
Za više informacija ili besplatnu ponudu, pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Oblikovanje živica i stabala

Za oblikovanje živica i stabala treba poseban pristup i znanje kako bi se postigao željeni rezultat. Stručno i pažljivo pristupamo prema svakoj biljci i drveću. 

Redovito održavanje i rezidba osiguravaju da živice uvijek izgledaju uredno i dojmljivo.

Također, brinemo se o oblikovanju stabala te ističemo njihovu prirodnu ljepotu i prilagođavamo ih okruženju. Bez obzira želite li tradicionalno oblikovane krošnje ili nekonvencionalne forme, koristimo najbolje tehnike orezivanja kako bi postigli skladan i estetski privlačan izgled stabala.
 
 
Za više informacija i savjetovanje, pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


tr>
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više