Pošalji upit
Slanje…
O nama

Mateo iskopi: iskopi bagerom, temelja, bazena, kanalizacije

Tvrtka Mateo iskopi iz Vodnjana pruža usluge iskopa temelja, bazena, podruma, kanala za struju, vodu, kanalizaciju i plin. 

Stručan tim tvrtke Mateo iskopi obaviti će sve vrste iskopa na području cijele Istre. U dogovorenom roku odraditi ćemo prema vašim zahtjevima i najizazovnije poslove: od iskopa za vodu, plin ili kanalizaciju do iskopa temelja, septičkih jama, podruma i bazena.
 
Nudimo i uslugu pripreme terena za postavljanje tlakovca, betoniranje ili pripreme za asfalt.
 
 
 

Odvoz i dovoz zemlje

Tvrtka Mateo iskopi bavi se dovozom i odvozom zemlje, što uključuje nasipavanje zemlje, pijeska, šljunka ili razvoženje postojeće zemlje i ravnanje terena. Za brigu oko planiranja vaše okućnice ili terena javite nam se.

Rušenje objekta, vađenje stoljetnih stabala, čišćenje terena

Naš tim stručnjaka specijalizirani je tim za čišćenje terena, vađenje i prijenos maslina i ostalih stoljetnih stabala.
Malčiranje je strojno usitnjavanje trave, niskog raslinja i grmlja u jednoliku biljnu masu, koja se s vremenom prirodnim procesom pretvori u humus.

Vađenje stoljetnih stabala
Djelatnosti
 • Iskopi temelja i kanala
 • Iskopi za komunalne priključke ( iskopi odvoda, plina i kanalizacije)
 • Iskopi bazena i podruma
 • Iskop i pripreme za betoniranje, asfaltiranje i popločavanje
 • Ravnanje i nabijanje terena
 • Odvoz i dovoz zemlje
 • Zatrpavanje jama i rovova
 • Kopanje jama i rovova
 • Rušenje objekta
 • Rušenje stoljetnih stabala, panjeva
 • Malčiranje
Proizvodi i usluge

Iskopi temelja, bazena i iskopi za komunalne priključke

U potrazi ste za izvođačem iskopa na području Istre?
Tvrtka Mateo specijalizirana je za iskope temelja, bazena, odvoda, plina ili kanalizacije. 
Cijena iskopa temelja ovisi o dimenzijama iskopa, vrsti iskopa, vrsta tla i težini terena. Posjedujemo su potrebnu mehanizaciju, višenamjenskih strojeva koje možemo koristiti na bilo kojem gradilištu.
 
Naši djelatnici iskusni su građevinari za iskope koji poslove iskopa i ostale zemljane radove rade dugi niz godina, a iza nas je mnogo zadovoljnih klijenta.
Uz potrebnu mehanizaciju možemo odraditi jednostavne iskope kanala za priključke do kompleksnih priprema terena za građevinske objekte. 
Našu mehanizaciju čine bageri, kamioni, buldožderi.

Priprema podloge za betoniranje, asfaltiranje i popločavanje

Tvrtka Mateo iskopi bavi se pripremom raznih podloga za betoniranje, asfaltiranje i popločavanje. Trajnost i vijek trajanja tlakovaca, asfalta, ili betona ovisi o pravilnoj pripremi terena.
Prije početka radova potrebno je isplanirati veličinu, položaj podloge i odrediti nagib za odvodnju površinskih voda. Djelatnici tvrtke Mateo iskopi pomno će isplanirati i odraditi sve potrebno za podlogu bilo beton, asfalt ili tlakavac.
 
Iskopi zemlje PulaPošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se