TRAŽIŠ? NAĐI.

NENO GRADNJA

Građevinski radovi, ključ u ruke, gradnja kuće, objekata, visokogradnja, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    NENO GRADNJA
  Stankovićeva 38, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Nedjeljko Božić
https://www.eistra.info/neno-gradnja/
RADNO VRIJEME: Pon-Sub: 07-17
O NAMA

Neno gradnja Pula 

Neno gradnja je zidarsko - fasaderski obrt s petnaestogodišnjim iskustvom i mnogobrojnim vrhunsko odrađenim projektima niskogradnje i visokogradnje u Istri. Poslujemo na području cijele Hrvatske.
 
Ukoliko ste se odlučili za izgradnju novog objekta, nadogradnju postojećeg ili uređivanje prostora naši će stručni djelatnici posao kvalitetno i u zadanim rokovima. Radimo i obnove dotrajalih i urušenih objekata te sanacije. Zahvaljujući bogatom znanju stečenom godinama rada u struci i modernoj mehanizaciji možemo riješiti svaki problem i izgraditi objekt kakav vi želite.
Profesionalnost i kvaliteta glavne su odlike našeg rada zbog čega smo pouzdani partner svim našim klijentima.
 
Neno gradnja

Želite li se uvjeriti u kvalitetu našeg rada možete razgledati Vile Park u Valdebeku koje smo izgradili. Sigurni smo da će kroz pregled naših referenca i fotogalerije prepoznati Neno gradnju kao vašeg idealnog partnera za sve građevinske radove. Pošaljite nam upit i dogovorite izradu troškovnika za vaš građevinski projekt.
Svakom klijentu pristupamo na individualan način i potpuno mu se posvećujemo jer nam je vaše zadovoljstvo najbitnije.
DJELATNOSTI

 • Izgradnja objekta
 • Izgradnja kuća
 • Renoviranje objekata
 • Gradnja ključ u ruke
 • Gradnja rohbau
 • Visokogradnja
 • Betoniranje
 • Iskopi
 • Fasade
 • Štukature
 • Soboslikarski radovi
 • Zidne obloge
 • Sanacije
PROIZVODI I USLUGE

Gradnja kuće, poslovnih i privatnih objekata

Upuštate li se u izgradnju obiteljske kuće, vikendice ili objekta za iznajmljivanje, profesionalni graditelji Neno gradnje osigurat će da posao teče glatko i bude obavljen na vrijeme. Obratite nam se za poslove niskogradnje i visokogradnje. Radimo na principu ključ u ruke ili rohbau, po vašem izboru.

Zemljani radovi

Iskop temelja, kanala ili ravnanje terena za izgradnju igrališta ili uređenja javne površine jedna je od najvažnijih faza rada o kojoj će ovisiti uspješnost projekta. Nakon kopanja izvršit ćemo i betoniranje temelja sukladno standardima EU. Prepustite li ove zemljane radove na vašem terenu Neno gradnji, bit ćete više nego zadovoljni krajnjim rezultatom jer posjedujemo potrebnu mehanizaciju i znanje uz koje svaki posao obavljamo bez problema.

Fasade i soboslikarski radovi

Nakon zidanja objekt je vrlo važno zaštititi od vanjskih utjecanja, prljanja i oštećenja kako bi bio dugovječan. Vanjske zidove ćemo zaštititi od atmosferilija kvalitetnim fasadama, a unutarnje okrečiti ili na njih zalijepiti tapete po vašem izboru kako bi vaš dom izgledao baš onako kako želite. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se