TRAŽIŠ? NAĐI.

OZONKO

Odvlaživanje, ozonsko čišćenje prostorija, isušivanje vlage iz zidova, Rovinj
Naziv poslovnog subjekta:    OZONKO
  Paola Deperisa 2, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Elvir Mešić
http://ozonko.hr/
https://www.eistra.info/ozonko-odvlazivanje-prostorija/
O NAMA

Ozonko - odvlaživanje prostorija sprječava nakupljanje vlage u zidovima

 
Ozonko posluje u sklopu tvrtke Constructor Company iz Rovinja, kao nadopuna pružanja kompletnih usluga građevinskih radova i adaptacija u Istri

Česta pojava zimi je nakupljanje vlage u grijanim prostorima uslijed kondenziranja vodene pare koja se u dodiru s hladnim zidovima pretvara u kapljice koje vlaže zidove. Rješenje je odvlaživanje prostorija!  
 
Odvlaživanje prostorija, Rovinj 

Važno je napomenuti da to nećete postići koristeći klima uređaj, jer oni nisu primarno napravljeni u tu svrhu. Potrebno je imati profesionalni uređaj za odvlaživanje prostorija koji će smanjiti količine vode u zidovima, podu, stropovima i zraku. Mi ga imamo!
 

Ozonsko čišćenje prostorija, Rovinj 


Ozon je oblik kisika koji je sve popularniji kao pročišćivač zraka. Provjereno uništava sve patogene i odličan je kao sanitacijsko sredstvo za sterilizaciju prostorija u kojima često boravite.  

Ozonsko čišćenje prostora učinkovitije je od dezinficiranja tradicionalnim sanitarnim sredstvima. Prednost je što molekule nemaju korozivni učinak na radne površine, ne mijenjaju svojstva hrane spojevima i nakon primjene ne ostaju nikakvi tragovi. 
 
Prvi u Hrvatskoj nudimo uslugu ozonskog čišćenja svih vrsta stambenih i poslovnih prostorija. Najnovijom metodom uništavamo sve vrste bakterija, virusa, gljivica, plijesni, sve vrste neugodnih mirisa (od buđi, kućnih ljubimaca, nikotina i dr.). Naše sjedište je u Rovinju, a usluge pružamo po cijeloj Istre.
 
Osim toga, radimo i generalno čišćenje, odvlaživanje, ali i kompletnu adaptaciju vašeg poslovnog prostora, kuće, stana, apartmana - trenutno samo na području Istre. 

Dolazimo na vaš poziv i pravimo besplatan predračun!

  
Kontaktirajte nas i spriječite nakupljanje vlage u vašem domu!
DJELATNOSTI

  • Odvlaživanje prostorija, zraka, zidova
  • Ozonsko čišćenje prostorija
  • Isušivanje vlage iz zidova
  • Rovinj
  • Istra
  • Sanacija vlage i plijesni
PROIZVODI I USLUGE

Isušivanje vlage iz zidova


Nakupljanje vlage u prostorijama može uzrokovati pojavu plijesni i gljivica na zidovima. Osim što je to nimalo lijep prizor, štetno je i za vaše zdravlje, posebice za osobe sklone alergijama i respiratornim problemima. O neugodnim mirisima da i ne govorimo. 

Isušivanje vlage iz zidova profesionalnim uređajima najpouzdaniji je način na koji ćete zaštititi zdravlje i izbjeći propadanje vaše nekretnine i namještaja. Ozonko vam može pomoći u tome! 
 
Isušivanje vlage iz zidova, Rovinj 

Uz pomoć industrijskih odvlaživača i isušivača zraka smanjit ćemo količinu vlage u zraku i spriječiti njeno nakupljanje u zidovima. 

Preventivno, isušivanje vlage iz zidova posebno se preporučuje se kod novogradnje.
 
Ozonsko čišćenje prostorija Rovinj  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"OZONKO" se nalazi u ovim kategorijama
Odvlaživanje, ozonsko čišćenje prostorija, isušivanje vlage iz zidova, Rovinj, Istra, uređaj za odvlaživanje, zraka, zidova, stropova, sanacija vlage u zidovima

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se