TRAŽIŠ? NAĐI.

OZONKO

Odvlaživanje, ozonsko čišćenje prostorija, isušivanje vlage iz zidova, Rovinj
Naziv poslovnog subjekta:    OZONKO
  Paola Deperisa 2, Rovinj 52210

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Elvir Mešić
https://ozonko.hr/
https://www.eistra.info/ozonko-odvlazivanje-prostorija/
O NAMA

Ozonko - odvlaživanje prostorija i isušivanje vlage

 
Ozonko je tvrtka iz Rovinja čija je glavna djelatnost odvlaživanje prostorija i isušivanje vlage uz pomoć profesionalnih odvlaživača zraka.. Poslujemo u sklopu tvrtke Constructor Company iz Rovinja, kao nadopuna pružanja kompletnih usluga građevinskih radova i adaptacija u Istri

Česta pojava zimi je nakupljanje vlage u grijanim prostorima uslijed kondenziranja vodene pare koja se u dodiru s hladnim zidovima pretvara u kapljice koje vlaže zidove. Rješenje je odvlaživanje uz pomoć aparata za odvlaživanje prostorija!  

 
Isušivanje vlage, Ozonko
 
Važno je napomenuti da to nećete postići koristeći klima uređaj, jer oni nisu primarno napravljeni u tu svrhu. Potrebno je imati profesionalni uređaj za isušivanje vlage koji će smanjiti količine vode u zidovima, podu, stropovima i zraku. Mi ga imamo!
 
ODVLAŽIVANJE PROSTORA ROVINJ 
 

 
 
 
 

Ozonsko čišćenje prostorija, Rovinj 

Ozon je oblik kisika koji je sve popularniji kao pročišćivač zraka. Provjereno uništava sve patogene i odličan je kao sanitacijsko sredstvo za sterilizaciju prostorija u kojima često boravite.  

Ozonsko čišćenje prostora učinkovitije je od dezinficiranja tradicionalnim sanitarnim sredstvima. Prednost je što molekule nemaju korozivni učinak na radne površine, ne mijenjaju svojstva hrane spojevima i nakon primjene ne ostaju nikakvi tragovi.


 

Ozonsko čišćenje vozila 

 
 Ozonsko čišćenje automobila

 
 
Prvi u Hrvatskoj nudimo uslugu ozonskog čišćenja svih vrsta stambenih i poslovnih prostorija. Najnovijom metodom uništavamo sve vrste bakterija, virusa, gljivica, plijesni, sve vrste neugodnih mirisa (od buđi, kućnih ljubimaca, nikotina i dr.). Naše sjedište je u Rovinju, a usluge pružamo po cijeloj Istre.
 
Osim toga, radimo i generalno čišćenje, odvlaživanje, ali i kompletnu adaptaciju vašeg poslovnog prostora, kuće, stana, apartmana - trenutno samo na području Istre. 

Dolazimo na vaš poziv i pravimo besplatan predračun!

  
Kontaktirajte nas i spriječite nakupljanje vlage u vašem domu!
 


DJELATNOSTI

  • Odvlaživanje prostorija, zraka, zidova
  • Ozonsko čišćenje prostorija
  • Isušivanje vlage iz zidova
  • Profesionalni odvlaživači zraka
  • Aparat za odvlaživanje prostorija
  • Uređaj za isušivanje vlage
  • Rovinj
  • Istra
  • Sanacija vlage i plijesni
 
  NOVOOTVORENI SALON  
 
Dođite pogledati i isprobati proizvode iz naše ponude u naš novootvoreni salonna adresi: 
Šetalište Vijeća Europe - Grand Park hotel Rovinj

 
  Novo u ponudi  

Bogati asortiman Zepterovih proizvoda iz linije pročišćivača zraka i vode te ostali proizvodi za unapređenje kvalitete života. 

  Iznajmljivači!  

Pripremite se na vrijeme za slijedeću turističku sezonu unapređivanjem kvalitete vaših smještajnih jedinica.
Obratite se našem savjetniku i dogovorite termin konzultacija. 
 
odvlaživanje zraka Pula
PROIZVODI I USLUGE

Isušivanje vlage iz zidova profesionalnim odvlaživačem zraka


Nakupljanje vlage u prostorijama može uzrokovati pojavu plijesni i gljivica na zidovima. Osim što je to nimalo lijep prizor, štetno je i za vaše zdravlje, posebice za osobe sklone alergijama i respiratornim problemima. O neugodnim mirisima da i ne govorimo. 

Isušivanje vlage iz zidova profesionalnim uređajima najpouzdaniji je način na koji ćete zaštititi zdravlje i izbjeći propadanje vaše nekretnine i namještaja. Ozonko vam može pomoći u tome!

Uz pomoć industrijskih odvlaživača i isušivača zraka smanjit ćemo količinu vlage u zraku i spriječiti njeno nakupljanje u zidovima. 

Preventivno, isušivanje vlage iz zidova posebno se preporučuje se kod novogradnje.

Isušivanje vlage iz zidova, Rovinj POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"OZONKO" se nalazi u ovim kategorijama
Odvlaživanje, aparat za odvlaživanje prostorija, uređaj za isušivanje vlage, ozonsko čišćenje prostorija, isušivanje vlage iz zidova, Rovinj, Istra, uređaj za odvlaživanje, zraka, zidova, stropova, sanacija vlage u zidovima

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se