TRAŽIŠ? NAĐI.

ASTAREA EXPO PJESKARENJE

Sodom, čišćenje hrđe, boje, čišćenje grafita, Poreč, zaštita metala, antikorozivna zaštita, skidanje boje
Naziv poslovnog subjekta:    ASTAREA EXPO PJESKARENJE
  Vodopija 15, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Emil Kernjus
www.eporec.info/pjeskarenje-sodom
http://astarea-expo.com/usluge-pjeskarenja/
Pridruži se
O NAMA

 
 
 

Pjeskarenje sodom - Poreč

Iz bogate ponude svojih usluga izdvajamo novu i pouzdanu metodu uklanjanja zagađenja -PJESKARENJE SODOM.
 
Soda je tvar koja je topljiva, nije zapaljiva, ne iziskuje iskrenje te nije otrovna.
Korištenjem specijalne formule sode bikarbone eliminiraju se toksini i opasne kemikalije koje mogu štetiti Vama i okolišu

Sodablasting je proces primjene sode bikarbone na površinu posredstvom komprimiranog zraka. Pod pritiskom se tjeraju sitne čestice topljive sode na površinu koje se kod udara lome, pritom ispuštaju energiju na cijelu površinu i na takav način je čiste, a da je pritom ne oštećuju.

Riječ je o postupku uklanjanja različitih vrsta onečišćenja površina. Funkcionira na principu oslobođanja energije kristalića sode koji eksplodiraju prilikom udara te potom šire energiju određenom površinom.
 
Sodablasting je ne-destruktivna metoda čija je primjena široka i svestrana. Koriste je u svim industrijskim sektorima (lakoj i teškoj industriji, čišćenje pogonskih strojeva i alata), mnogim područjima gospodarstva, graditeljstva i zidarskih radova (izgradnja i obnova fasada, spomenika, kipova, povijesnih struktura), automobilskim industrijama, teškim industrijama, lakirnicama, remontnim brodogradilištima i marinama (čišćenje trupa broda), prehrambenoj industriji (čišćenje i odmaščivanje prehrambemih objekata i predmeta poput tava, roštilja i ostalih na kojima se sakuplja prljavština), zrakoplovstvu i sl.

Ima neograničenu primjenu u čišćenju: aluminija, pokretne opreme, masnoće/uljnog taloga, kod zidarstva/fasada, plijesni, stakla, hrđe, kamiona i prikolica, bazena, motornih komponenti, grafita, žvakaćih guma, pumpa, drva cigle i dr.

Može se koristiti i na potencijalno opasnim područjima poput benzinskih crpki i sl. zato što je takve prirode da nije zapaljiva, ne iskri te nije otrovna.
Koriste je i u čiščenju pri niskim temperaturama ili temperaturama ispod nule zato što ne zahtjeva upotrebu vode te ne može doći do smrzavanja.

Prednost Sodablasting procesa u odnosu na druge je ta što je takva metoda inovativna i svestrana, organska i ekološka, omogućava brzo čiščenje uz uštedu vremena i novca.
 
Proces Sodablasting je ekološki prihvatljiv te nadasve siguran. Naši strojevi su prijatelji okoliša.

Smješteni smo u Poreču, djelujemo u cijeloj regiji, u čemu nam pomaže dugogodišnje iskustvo u sektoru, a specijalizirali smo se za organizaciju raznih vrsta događaja i stekli niz zadovoljnih klijenata. 
Želite li pouzdanog partnera u borbi protiv čišćenja hrđe, kemijsko skidanje boje, čišćenje tvrdokorne prljavštine u Vašem domu, radnoj sredini, brodovima, automobilima, spomenicima ili široj okolici obratite nam se. 

Stojimo Vam na raspolaganju.
 
 

DJELATNOSTI

  • Pjeskarenje sodom
  • Kemijsko skidanje boje
  • Čišćenje hrđe
  • Obrada metala
  • Poreč
     Područja primjene: brodogradnja, autoindustrija, komunalne djelatnosti, zaštita spomenika

PROIZVODI I USLUGE

Kemijsko skidanje boje
Čišćenje tvrdokorne prljavštine
Čišćenje hrđe
Čišćenje aluminija, pokretne opreme, masnoće, fasade, plijesni, stakla, hrđe, bazena, pumpa
Obrada metala
 
 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"ASTAREA EXPO PJESKARENJE" se nalazi u ovim kategorijama
Pjeskarenje sodom, kemijsko skidanje boje, čišćenje hrđe, obrada metala,čišćenje prljavštine, sodablasting, čišćenje hrđe, aluminija, masnoće, plijesni, hrđe, obrada metala Poreč, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se