TRAŽIŠ? NAĐI.

PLIN PROJEKT

Projektiranje, ugradnja plinske instalacije, klime, ventilacije, centralno grijanje na plin, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    PLIN PROJEKT
OIB:  92112459325
  Marčana 83a, Pula 52206
Općina  Marčana
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Mario Vareško
https://www.plin-projekt.hr
https://www.eistra.info/plinprojekt/
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 8 - 16:00
O NAMA

Projektiranje i ugradnja plina, klime, ventilacije, kanalizacije i vodoinstalacija radi Plin Projekt


 
Plin projekt d.o.o. iz Marčane, nedaleko Pule, bavi se projektiranjem i ugradnjom plinskih i vodo instalacija. Također projektiramo i montiramo centralno grijanje na plinklime i ventilacijske sustave, kao i kotlovnice na plin, kruta goriva, pelet i pirolizu.
  
Specijalizirani smo za projektiranje i izgradnju plinskih mreža, priključaka i instalacija zemnog plina. Nudimo vam i usluge ispitivanja plinskih trošila te održavanja plinskih spremnika.
 
Djelujemo na području cijele Istre.
 
 
Dostupni smo za hitne intervencije od 0-24.
 
U gotovo 2 desetljeća postojanja firme profilirali smo se kao jedan od lidera u regiji za projektiranje i izgradnju svih vrsta strojarskih instalacija.
 
Konstantno pratimo trendove i educiramo se na području termoinstalacija, kako bismo vam uvijek ponudili najkvalitetniju usluge i najmodernije uređaje.
 
Naš tim inženjera i majstora brine se za vašu sigurnost. Iz tog su razloga sve instalacije koje projektiramo i ugrađujemo maksimalno pouzdane i učinkovite.
 
Tražite li provjerenog partnera za ugradnju, održavanje ili servis plinskih instalacija, centralnog grijanja, vodoinstalacija, vanjski plinovoda, vodovoda ili klimatizacije, javite nam se.
 
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

Projektiranje i ugradnja plinske instalacije

 
 
Bavimo se izvođenjem svih vrsta plinskih instalacija, od vanjskog plinovoda do kućnih instalacija. Specijalizirali smo se za postavljanje plinske instalacije kako u kućama i stanovima tako i u turističkim i ugostiteljskim objektima, zdravstvenim, obrazovnim i državnim ustanovama.

 
U Istri nudimo usluge projektiranja i izgradnja plinskih mreža, priključaka i instalacija zemnog plina. Kontaktirajte nas i za ispitivanje plinskih trošila.

Centralno grijanje na plin

 
Grijanje na plin jedan je od najisplativijih načina grijanja, posebice ako posjedujete kondenzacijski plinski kotao.
 
Nudimo vam uslugu ugradnje centralnog grijanja na plin, te projektiranja i izgradnje kondenzacijske i klasične plinske kotlovnice. Obavljamo redovite i izvanredne preglede plinskih spremnika. 
 

Ugradnja i servis klime i ventilacije


Bavimo se ugradnjom, servisom i održavanjem klima uređaja i ventilacijskih sustava. 
 

Postavljanje kanalizacije i vodoinstalacija

Projektiramo i gradimo kanalizacijske i vodoinstalacijske sustave, a iza našeg rada stoji čvrsto jamstvo kvalitete. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu za postavljanje kanalizacije i vodo instalacija. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"PLIN PROJEKT" se nalazi u ovim kategorijama
Centralno grijanje na plin, ugradnja plina, ugradnja klime, ugradnja ventilacije, postavljanje i projektiranje kanalizacije, Pula, Istra, vodoinstalacije, klimatizacija, ventilacija, održavanje plinskih spremnika, ispitivanje plinskih trošila, kotlovnice na plin, kruta goriva, pelet i pirolizu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se