TRAŽIŠ? NAĐI.

PRINTINK

Tinte, toneri, pisači, papir, pribor za ured
Naziv poslovnog subjekta:    PRINTINK
  Dršćevka 4, Pazin 52000

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Toni Damijanić
http://www.printink.hr/
https://www.eistra.info/print-ink/
Pridruži se
O NAMA

Tinte, bubnjevi i toneri za pisače 

U našoj ponudi naći ćete tinte, tonere, bubnjeve, setove za punjenje, papir i kompletni pribor za ured.

Kad birate tinte, odabrani spremnik mora odgovarati vašem pisaču, a na raspolaganju su crne ili u boji. Jedan spremnik s crnom tintom dovoljan je za cca. 800 stranica, dok spremnik u boji može isprintati oko 300 stranica. 
Odaberite tinte s obzirom na proizvođača vašeg pisača. 

Toneri se koriste u laserskim pisačima, a njegova prednost je što ga možete nadopuniti prahom kad se isprazni, pa onda jedan toner može trajati i nekoliko godina. Za laserski pisač možete kupiti i bubanj koji služi za prijenos tonera na papir.
Uvijek kupujte toner istog proizvođača kao i vaš pisač, jer neki pisači imaju poseban utor za bubanj i toner, a neki zajednički utor.

Pisači/printeri

U ponudi imamo razne vrste pisača za domaću potrebu i za urede. Svi pisači iz ponude iz multifunkcionalni uređaji koji imaju funkcije printanja, kopiranja, skeniranja i faks.

DJELATNOSTI

BESPLATNA DOSTAVA

  • Naručene proizvode ćemo dostaviti najkasnije u roku 5 radna dana (obično 2-3 dana) nakon primljene narudžbe u koliko je narudžba potvrđena. Ako naručenih proizvoda trenutno nemamo na zalihi o tome ćemo vas obavijestiti putem elektronske pošte. 
  • Najniža vrijednost narudžbe je 115 kn

PROIZVODI I USLUGE
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se