25.1.2016.   

Natječaj: Nagrada Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja


Potaknuti uspjehom prethodne Nagrade Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse DOP-a, velikim odazivom tvrtki i širenjem ovih pozitivnih primjera, HUP i ove godine nastavlja s promicanjem i nagrađivanjem primjera društveno odgovornog poslovanja.

Kvalitetni i partnerski odnosi s dionicima te odgovorno raspolaganje resursima doprinose dugoročnoj održivosti tvrtki. Svakoga se dana uvjeravamo kako tvrtke koje primjenjuju principe društveno odgovornog poslovanja imaju dugoročnu konkurentsku prednost. 

Hrvatska udruga poslodavaca nagrađuje primjere dobre prakse DOP-a, čime promiče i potiče njihovu sve širu primjenu u Hrvatskoj, kako bi od takvog poslovanja koristi imale i tvrtke i zajednica, a upravo to nam je svima u interesu. 

Stoga Vas pozivamo na sudjelovanje u natječaju Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja za 2015. godinu koji će biti otvoren od 11. siječnja do 12. veljače 2016. 

Natječajna dokumentacija nalazi se u ovdje, a dodatne informacije možete dobiti od gđe. Biserke Sladović na biserka.sladović@hup.hr.
 
(I:hup.hr)

 

www.eistra.info