16.5.2017. 8:47:44   

Seminar - 10 ključnih vještina za uspjeh i osobnu učinkovitost

Značenje pojma „soft skills" /meke vještine/ nije uvijek lako objasniti. Riječ je o setu vještina koje su ključne i korisne u situacijama kada je potrebno efikasno komunicirati, samopouzdano reagirati ili djelovati u izazovnim situacijama, uvjeriti klijente u korist njihova ulaganja u usluge ili proizvode iz ponude, organizirati vlastito vrijeme i prostor u cilju unapređenja osobne učinkovitosti. 

Sudionici treninga će uvidjeti važnost razvoja seta ključnih vještina potrebnih za uspjeh na poslu ali i u privatnom životu. Osvješćivanjem različitih oblika međuljudske interakcije, stvari će vidjeti u novom svjetlu te će moći razvijati gotovo svaki aspekt vlastite karijere kao i osobnu učinkovitost.

Mjesto i vrijeme održavanja seminara: Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb, 2. lipnja od 09:00 do 16:00.

Trening je namijenjen svima koji se žele poslovno razvijati i usavršavati, te svima koji žele osobnu učinkovitost i odnose s drugima podići na višu razinu.

Način realizacije

Trening je interaktivan te se provodi manjim dijelom pomoću power point prezentacije, a većim dijelom radi se praktično na konkretnim i aktualnim primjerima iz prakse, kroz radionice te popunjavanje upitnika i obrazaca, a koje naknadno mogu primijeniti u svakodnevnom radu.

CIJENA KOTIZACIJE
1190,00 + PDV


(I:mapaznanja.hr)
 

www.eistra.info